Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jake din serialul Doi barbati si jumatate a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a intamplat cu el

Adevărul Adevărul,
Jake din serialul Doi barbati si jumatate a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a intamplat cu el

Serialul fenomen Doi barbati si jumatate a facut din el un star. E vorba despre Angus T. Jones, pustiul din celebrul sitcom, mai exact fiul lui Alan si nepotul lui Charlie. continuă pe Adevărul

Jake din serialul Doi barbati si jumatate a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a intamplat cu el?

Serialul fenomen Doi barbati si jumatate a facut din el un star. E vorba despre Angus T. Jones, pustiul din celebrul sitcom, mai exact fiul lui Alan si nepotul lui Charlie. Actorul care l-a interpretat pe Jake a.

Stalpul care atrage sinucigasii. in decurs de cateva ore, doi barbati s-au urcat pe stalp si au amenintat ca se arunca in gol

Un stalp amplasat in Braila a devenit extrem de cunoscut in ultimele zile, dupa ce doi barbati s-au urcat pe el, unul nemultumit ca l-a parasit concubina, iar celalalt care voia sa stea de vorba cu primarul municipiului, amenintand ca isi vor pune capat zilelor.

Doi barbati, prinsi in Buzau dupa ce au comis trei infractiuni de incendiere

Doi barbati, de 19, respectiv 40 de ani, din comuna buzoiana Puiesti, au fost retinuti de politisti dupa ce au incendiat trei anexe gospodaresti din localitate, potrivit Biroului de presa al IPJ. intr-un.

Doi barbati, tata si fiu, au fost gasiti morti in locuinta lor din Satu Mare, principala ipoteza fiind ca au fost ucisi

Doi barbati au fost gasiti morti, marti seara, intr-un apartament din orasul Satu Mare, iar anchetatorii cred ca au fost ucisi, astfel ca au loc razii pentru identificarea suspectilor. Victimele sunt un barbat de 74 de ani si fiul acestuia, de 36 de ani, care au fost gasiti decedati de catre o ruda.

VIDEO Doi barbati au plecat in munti sa caute ciuperci, dar s-au ratacit. Salvamontistii si jandarmii au parcurs 20 de kilometri pe jos pentru a-i salva

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Tudor Vladimirescu Gorj a primit un apel SNUAU 112 de la o persoana care mentiona ca a plecat, impreuna cu un barbat, dupa ciuperci din Ranca spre Novaci, pe Valea Gilortului, si s-au ratacit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )