Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nunta anului in TELEVIZIUNEA din Romania: S-au casatorit in secret! Este cuplul momentului

B1 B1,
Nunta anului in TELEVIZIUNEA din Romania: S-au casatorit in secret! Este cuplul momentului

Roxana Niculae de la Star Matinal de Week-end s-a casatorit in secret. Cununia civila a avut loc in urma cu cateva saptamani. Ceremonia a avut loc pe 4 octombrie, la primaria Sectorului 5, a fost o. continuă pe B1

SOC in televiziunea din Romania: Din pacate, NE-A PARASIT! La asta NIMENI nu se astepta

Schimbari majore in televiziune! Andreea Mantea va parasi Romania si se va muta temporar in Turcia, de unde va prezenta reality-show-ul Puterea dragostei. Vedeta va pleca nu doar cu fiul ei, David, ci.

Nunta anului in TELEVIZIUNE: S-au casatorit in secret! Este cuplul momentului

Roxana Niculae de la Star Matinal de Week-end s-a casatorit in secret. Cununia civila a avut loc in urma cu cateva saptamani. Ceremonia a avut loc pe 4 octombrie, la primaria Sectorului 5, a fost o.

Prima regiune din Romania care si-a lansat propria moneda

Sibiul este prima regiune din Romania care isi va lansa o moneda locala, Sibcoinul, in 21 noiembrie, la Bucuresti, aceasta moneda urmand sa fie folosita pe durata anului 2019, cand judetul va fi Regiune.

LOVITURA de la Bruxelles! REZOLUTIA Parlamentului European despre statul de drept din Romania baga spaima in PSD

Eurodeputatul PSD Razvan Popa considera ca o eventuala rezolutie a Parlamentului European cu privire la situatia din Romania ar fi total nejustificata. Politicianul neaga faptul ca Romania ar fi inregistrat.

Satul din Romania, unde zeci de strainisi-au cumparat case: Am o viata mult mai bunaaici decat in Germania!

Un sat din Romania a devenit magnet pentru turisti din Germania, Franta, Olanda, Italia sau Statele Unite. Satul sibian Richis se ascunde intr-un loc pitoresc, printre dealuri. Noii locuitori il considera un.

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi votata de Parlamentul European martea viitoare, 13 noiembrie

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi supusa votului in plenul Parlamentului European martea viitoare pe 13 noiembrie, au decis in urma cu putin timp liderii Legislativului european reuniti la Bruxelles in sedinta Conferintei presedintilor.

Florin Iordache: Eu cred ca legislatia din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest moment

Presedintele Comisiei speciale pentru elaborarea legilor Justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri ca legislatia in domeniul Justitiei din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest.

Discounterul Kik deschide al treilea magazin din Romania, in urma unei investitii de 20.000 de euro

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al treilea magazin din Romania, in Uvertura Mall, cel mai mare centru.

VIDEO: CNAIR a filmat cel mai mare nod rutier din Romania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a publicat un video cu cel mai mare nod rutier din Romania inaugurat anul aceasta, care uneste autostrazile Sebes-Turda A10, Transilvania A3 si DN1.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )