Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Esca a fost PRINSA iN FAPT! Fanii au ramas socati cand au aflat ce facea aceasta cu Smiley si Pavel Bartos! (FOTO)

B1 B1,
Andreea Esca a fost PRINSA iN FAPT! Fanii au ramas socati cand au aflat ce facea aceasta cu Smiley si Pavel Bartos! (FOTO)

Celebra prezentatoare Andreea Esca a sarbatorit alaturi de Smiley si de actorul Pavel Bartos 11 ani de la infiintarea Hahaha Production. Vedeta stirilor ProTv s-a fotografiat alaturi de cei doi. continuă pe B1

Acesta e DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca a intervievat-o recent pe Esther Perel, specialista in probleme conjugale. Unul dintre subiectele abordate de cele doua a fost legat de motivele care duc, in general, la divort.

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Desi rivale in plan profesional, Andreea Esca si Andreea Berecleanu se inteleg de minune si au devenit bune prietene. Recent cele doua au luat o decizie la indigo de a pleca in Italia. Un fel de-a .

Socant! Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca, una dintre cele mai faimoase prezentatoare TV de la noi din tara, este foarte implicata in activitatea de presa. astfel ca se ocupa si de prezentarea stirilor, areo emisiune la radio si editeaza.

Cum au ajuns cele 5 buletine de vot la mama primarului Constantei. Femeia a fost prinsa cand voia sa le bage in urna

Politistii constanteni continua cercetarile in cazul mamei primarului, care a fost prinsa in sectia de votare cu cinci buletine pe care intentiona sa le bage in urne.

Poza cu fiica Andreei ESCA DEZBRACATA a uimit intreaga Romanie! Ce se va intampla cu prezentatoarea Stirilor Pro TV

Andreea Esca a postat o fotografie in care fiica ei, Alexia, apare in costum de baie. Unii internauti nu s-au putut abtine si au lasat comentarii rautaciose vizavi de aspectul fizic al tinerei, in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )