Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mircea Badea e cel care a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de vedeta Stirilor Pro TV, celebra Andreea Esca...

B1 B1,
Mircea Badea e cel care a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de vedeta Stirilor Pro TV, celebra Andreea Esca...

Mircea Badea a comentat, in stilu-i caracteristic, una dintre afirmatiile facute de Andreea Esca. Stirista a declarat, intr-un interviu, ca romanii sunt dezamagiti si ca inainte aveau mai multa. continuă pe B1

SOC in showbiz! Medicii au facut anuntul trist, CRISTI BORCEA e terminat: Din pacate fosta sa sotie MIHAELA BORCEA...

Mihaela Borceaa marturisit ca s-a imbolnavit si de hepatita A, pe langa intoxicatia cu mercur. Fosta sotie a lui Borcea a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se chiar si de firmele.

Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist in hohote de plans: Din pacate fostul primar...

Oana Lis a reusit sa socheze pe toata lumea cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si sinucidere! Sotia fostului primar al Capitaleia recunoscut, in cadrul unei emisiuni TV, ca.

Mircea Badea a facut din nou show la TV. Cum vorbea la telefon cu Mihai Gadea cand ii asculta SRI

Mircea Badea a povestit, joi, pe pasa cu Sinteza zilei cum vorbea la telefon cu Mihai Gadea in urma cu doi ani, cand statul paralel pornise operatiunea de evacuare a postului Antena 3 din sediul care i-a fost.

Mircea Badea: Eu mi-as dori alegeri anticipate si mi-as dori si sa se schimbe Guvernul. Sa vina Ciolos

Mircea Badea a facut o serie de comentarii ironice la Sinteza Zilei, spunand canu ar avea nicio problema sa se schimbe Guvernul si ca si-ar dori alegeri anticipate. Eu sunt unul dintre.

Mircea Badea: Fotografia asta este, de departe, cea mai...

Mircea Badea a vorbit, in emisiunea in Gura Presei, despre una dintre aparitiile publice ale cuplului prezidential din Romania, din timpul vizitei facute de Klaus Iohannis si sotia sa in Statele.

Mircea Badea, propunere pentru Andreea Esca: Mai taiati din fake news

Mircea Badea a subliniat, la Antena 3, in emisiunea in Gura Presei, ca normal ca-i apuca pe oameni deprimarea cand aud stiri false, dupa ceAndreea Esca a afirmat, intr-un interviu, ca.

Liviu Pop, cel care a ratat titlul de doctor din cauza suspiciunilor de plagiat, il acuza pe Klaus Iohannis de plagiat si falsificare

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Marian Pop, senator PSD, a sustinut, joi, ca rezultatele proiectului Romania educata, finantat din bani publici, au suspiciuni rezonabile de plagiat si falsificare.

Din pacate, a murit... Ionut Dolanescu e cel care a facut anuntul trist: Ce i-a spus inainte de a parasi aceasta lume...

DUREROS! Ionut Dolanescu a dezvaluit in premiera care au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte. Se pare ca regretatul maestru Ion Dolanescu a inisistat sa ii transmita baiatului.

Din pacate s-a intamplat... Ramas bun Viorel Lis: Sotia sa Oana a facut anuntul trist in hohote de plans...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un.

Gata, s-a terminat, nu mai e pe acest pamant... Oana Lis a facut anuntul trist rapusa de durere: Din pacate Viorel Lis...

Oana Lis si-a ingrijorat foarte tare fanii, miercuri, atunci cand a publicat pe contul sau de Facebook un mesaj in care isi amintea de persoanele dragi din viata ei care au murit. Ce greu e cand ti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )