Libnet.ro
UNICEF

13:45

SOCANT! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

B1 B1,
SOCANT! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. BOMBA MONDENA! CARMEN SERBAN A MURIT! TOATA ROMANIA E iN STARE DE SOC Vedeta este insa implicata intr-o multime de. continuă pe B1

Andreea Esca si robotul-vedeta de la iCEE.fest, dialog savuros: Tu esti Esca, eu sunt Escu. Ne potrivim perfect (VIDEO)

Robotul 3-5CUEscu) a fost pus pe glume si in a doua zi a iCEE. fest - UPGRADE 100. El si-a facut aparitia la finalul discutiei dintre Andreea Esca si Salim Ismail, co-fondator al Singularity University, si a.

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt bune prietene in afara micului ecran. Recent, cele doua au luat o decizie la indigo de a pleca in Italia.

S-A TERMINAT! Andreea Esca ajunge LA TRIBUNAL! Este ACUZATA

Prezentatoarea stirilor de la Pro Tv a fost data in judecata, in 2013, de catre o doctorita din Focsani. Motivul? La vremea respectiva, Andreea Esca a prezentat o stire, conform careia femeia ar fi avut.

E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca si Esther Perel, specialista in probleme conjugale, au discutat despre motivele pentru care cuplurile casatorite ajung sa divorteze si de ce insala oamenii. inainte oamenii.

Andreea Esca a anuntat cand se pensioneaza, chiar pe scena iCEE.fest 2019! Dialog inedit cu co-fondatorul Singularity University: Spui ca democratiile nu mai functioneaza, nici casniciile nu mai functioneaza. Ce mai merge? (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Andreea Esca a marturisit ca ar vrea sa iasa la pensie din televiziune cam in 15 ani, atunci cand i-a adresat o intrebare despre soarta celui mai popular mijloc de informare chiar lui Salim.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )