Libnet.ro
UNICEF

13:45

ULTIMA ORA: Cornelia Catanga a facut INFARCT! Este STIREA TRISTA a ZILEI!

B1 B1,
ULTIMA ORA: Cornelia Catanga a facut INFARCT! Este STIREA TRISTA a ZILEI!

Cornelia Catanga a fost dusa de urgenta la Spitalul Floreasca dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. continuă pe B1

Cornelia Catanga a ajuns in stare grava la spital. Artista a suferit un stop cardio-respirator

Cornelia Catanga, doamna muzicii lautaresti, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Artista este internata la Spitalul Floreasca din Capitala. Cornelia Catanga a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator Cornelia Catanga a slabit mult, aproximativ 20 de kilograme, intr-un timp foarte .

Cornelia Catanga, in stare grava la spital

Cunoscuta cantareata de muzica lautareasca Cornelia Catanga este sub supravegherea medicilor de la Spitalul Floreasca. Mai multe surse spun ca ar fi ajuns acolo cu probleme cardiace. Unul.

MIHAI A MURIT! A facut INFARCT! Romania, iN LACRIMI!

A trecut o luna de cand fostul primar, Mihai Sturza, a murit. Familia si apropiatii inca nu isi revin din soc. Acesta a facut infarct, dupa care s-a stins din viata. Era cunoscut faptul ca.

Un turist a facut infarct pe Varful Madaras. A intervenit elicopterul SMURD

Un barbat a suferit un infarct miocardic, sambata, pe Varful Madaras, fiind solicitat elicopterul SMURD pentru preluarea pacientului, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )