Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia lui Mihai Constantinescu a facut anuntul DEVASTATOR, dupa al treilea stop cardiorespirator al artistului! Din nefericire, marele cantaret A...

B1 B1,
Sotia lui Mihai Constantinescu a facut anuntul DEVASTATOR, dupa al treilea stop cardiorespirator al artistului! Din nefericire, marele cantaret A...

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, a reactionat dupa ce in presa a circulat informatia conform careia artistul ar fi suferit un al treilea stop cardiorespirator in timp ce se afla internat la. continuă pe B1

Vestea TRISTA A ZILEI! Da, este vorba despre Mihai Constantinescu

Cantaretul Mihai Constantinescu este inca in coma, dupa stopul cardiac suferit in urma cu 18 zile. in martie, Mihai a fost internat in spital. Atunci, cele doua valve biologice pe care le avea montate .

LACRIMI pentru Mihai Contantinescu! Adriana Bahmuteanu a facut anuntul DEVASTATOR! Care e ULTIMA DORINTA a marelui cantaret...

Mihai Constantinescu se zbate intre viata si moarte, iar medicii nu ii mai dau multe sanse de a-si reveni. REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANA! A MURIT CU ZILE! BAHMUTEANCA A IZBUCNIT iN LACRIMI in.

Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardio-respirator. in ce stare se afla acum

Mihai Constantinescu, noi probleme de sanatate! Artistul a suferit recent al treilea stop cardio-respirator. Cunoscutul compozitor este internat la Spitalul Floreasca de mai bine de trei saptamani, iar familia si apropiatii se roaga pentru o minune pentru ca acesta sa-si revina. Mihai Constantinescu a suferit al treilea stop cardio-respirator Mihai Constantinescu, in varsta de 73 [] .

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Medicii au facut anuntul

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri seara, dupa ce s-a prezentat cu febra la unitatea spitaliceasca. Ion Iliescu se simte mai bine, dar ramane internat in spital Fostul sef de stat s-a prezentat, vineri [] .

Noi focuri de arma langa Timisoara. Un cetatean a facut anuntul la 112

Autoritatile din Timis sunt in alerta dupa un apel la 112 care a anuntat ca intre localitatile Ghiroda si Bucovat, la doar cativa km de locul crimei in care un politist a fost impuscat, s-au tras mai multe focuri de arma.

SOC LA EXATLON! Fanii au ramas MASCA! Diana Belbita a facut ANUNTUL. Cu cine are aceasta o RELATIE

Dupa ce multi fani si-au pus intrebarea daca nu cumva Diana Belbita si castigatorul emisiunii Ferma, Marius Craciun, luptatoare MMA a decis sa puna capat zvonurilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )