Libnet.ro
UNICEF

08:45

Halucinant! CRISTINA TOPESCU, lovita de o grea TRAGEDIE inainte sa moara! L-a gasit fara suflare pe strada! Totul se leaga acum (FOTO)

B1 B1,
Halucinant! CRISTINA TOPESCU, lovita de o grea TRAGEDIE inainte sa moara! L-a gasit fara suflare pe strada! Totul se leaga acum (FOTO)

Cristina Topescu era o mare iubitoare de animale! Putini sunt ceic are stiu ca in urma cu cateva luni a trecut printr-o grea incercare. continuă pe B1

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru .

Marius Chirca, dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu. Ce a patit inainte sa moara din cauza Primariei

Un alt apropiat al regretatei Cristina Topescu face dezvaluiri. Marius Chirca a povestit, marti, adevarul despre starea generala, din ultima perioada, a prezentatoarei TV. Barbatul este fondatorul unei asociatii pentru protectia animalelor si se cunostea in acest mod cu vedeta. La randul ei, fiica comentatorului sportiv era o mare iubitoare de animale si avea foarte .

Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara. Iau un somnifer puternic, nu stiu cat mai rezist

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Topescu, inainte sa moara. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data in care si-a dat ultima suflare? Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara. Prima reactie a colegilor de munca: Nu stim sa fi fost bolnava

Unde lucra Cristina Topescu, una dintre vocile importante ale jurnalismului din Romania. Prima reatie a colegilor de munca. Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse .

Cristina Topescu, apel disperat inainte sa moara: Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir

Cristina Topescu a fost gasita moarta, duminica seara, in locuinta ei din Otopeni. Jurnalista a murit la varsta de 59 de ani.

Ce tragedie! Cristina Topescu a murit, in casa ei fiind gasiti si trei caini morti

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

Ce tragedie! Cristina Topescu a murit, in casa ei fiind gasiti si doi caini morti

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moara de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat. Se pare ca jurnalista suferea de depresie de mai multi ani. Moartea tatalui a afectat-o extrem de tare.

Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Cristina Topescu a decedat cu aproape trei saptamani in urma, la varsta de 59 de ani. Multi dintre apropiatii sai sustin ca fratele ei vitreg, Cristi, ar fi incercat sa o ajute, dar aceasta s-a stins singura, inainte de Revelion. Autoritatile au anuntat duminca faptul ca a fost deschisa o ancheta in cazul mortii jurnalistei, .

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )