Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mihai Constantinescu, CENZURAT de comunisti! Cantecul care a scos-o din sarite pe Elena Ceausescu (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Mihai Constantinescu, CENZURAT de comunisti! Cantecul care a scos-o din sarite pe Elena Ceausescu (FOTO, VIDEO)

Mihai Constantinescu nu a avut o viata usoara in timpul comunismului. PANICA iN LUMEA MANELELOR! FLORIN SALAM, FARA SUFLARE PE TREPTELE UNUI BLOC! MANELISTUL A CEDAT iN VAZUL TUTUROR GALERIE FOTO) Una. continuă pe B1

Ce avere avea Mihai Constantinescu. Cine il va mosteni pe artistul care a fost idolul unor generatii

Mihai Constantinescu a murit, iar vestea care i-a intristat pe romani a venit in seara de marti, pe 29 octombrie 2019. Melodiile sale sunt cunoscute la nivelul publicului roman, acesta avand in repertoriu slagare care au marcat generatii intregi. Datorita faptului ca era foarte popular in industria muzicala, artistul care s-a stins la 73 de .

SFASIETOR! Primele imagini de dupa moartea lui Mihai Constantinescu au iNGROZIT internetul. Femeile pe care le-a iubit artistul s-au CUTREMURAT de DURERE, la usa salonului (GALERIE FOTO-VIDEO)

Durere de nedescris pentru familia lui Mihai Constantinescu. Artistulsi-a dat ultima suflare,marti seara,.

SFASIETOR! Primele imagini de dupa moartea lui Mihai Constantinescu au iNGROZIT internetul. Femeile pe care le-a iubit artistul s-au CUTREMURAT de DURERE, la usa salonului (GALERIE FOTO-VIDEO)

Durere de nedescris pentru familia lui Mihai Constantinescu. Artistulsi-a dat ultima suflare,marti seara,.

Mesajul tulburator transmis de medicul Monica Pop dupa moartea lui Mihai Constantinescu

Medicul Monica Pop a scris pe Facebook ca Mihai Constantinescu, care a murit la varsta de 73 de ani, a fost unic si ca om, si ca mare artist. Ai fost si vei ramane unic! Si ca om, si ca mare artist! Drum l.

Mihai Constantinescu a murit. Cele mai cunoscute melodii din cariera artistului

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata dupa luni de zile in care a fost intrenat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. A avut grave probleme.

Un slagar al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comunisti! Chiar Elena Ceausescu a fost deranjata de mesajul cantecului!

Un slagar al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comunisti! Este vorba despre binecunoscuta melodie Sus in deal e-o casa, un cantec de dragoste cu versuri dintre cele mai nevinovate, care a.

A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicatii la inima. Artistul facuse doua infarcturi care i-au agravat starea si a trebuit sa fie internat la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Capitala. Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, dupa ce sotia acestuia, Simona Secrier, l-a .

Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului. M-am ratacit pe acest pamant!

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii, de la moartea artistului. Simona Secrier a facut marturisiri cutremuratoare, marcand astfel o prima reactie, dupa trecerea in nefiinta a indragitului compozitor si cantaret. Acesta s-a stins marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului Simona Secrier, sotia regretatului Mihai .

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A disparut unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune ca regretatul cantautor Mihai Constantinescu era unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii. Mihai Constantinescu a murit.

La ce ora a murit Mihai Constantinescu si de ce boala suferea. Datele oficiale, confirmate la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu s-a stins pe 29 octombrie 2019, din pricina unor complicatii cardiace, fiind cunoscut si faptul ca se afla in moarte cerebrala. in ultimele zile au existat vesti care i-au bucurat pe fanii artistului, pentru ca s-a aflat ca acesta si-ar putea reveni, in mod miraculos. Din pacate, insa, medicii nu l-au mai putut .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )