Libnet.ro
UNICEF

22:30

A murit Cristina Topescu: prezentatoarea TV avea 59 de ani

Adevărul Adevărul,
A murit Cristina Topescu: prezentatoarea TV avea 59 de ani

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa. continuă pe Adevărul

A murit Cristina Topescu. Ce varsta avea fiica lui Cristian Topescu si cum au gasit-o politistii

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie, Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa. Politistii au gasit-o pe Cristina Topescu in locuinta ei in aceasta seara, politistii de la .

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Jurnalista a fost gasita decedata in casa, dupa trei saptamani (VIDEO)

Doliu in lumea presei romanesti! Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. in casa jurnalistei au fost gasiti si trei caini morti (VIDEO)

Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa ce o vecina a alertat autoritatile,.

Cand a murit, de fapt, Cristina Topescu. Detalii tulburatoare dezvaluite de Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

Ce tragedie! Cristina Topescu a murit, in casa ei fiind gasiti si trei caini morti

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

Ce tragedie! Cristina Topescu a murit, in casa ei fiind gasiti si doi caini morti

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

Cristina Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut jurnalista tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Topescu a murit, la doar 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse din apropierea familiei. intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, jurnalista marturisea ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu.

ULTIMA ORA A murit jurnalista Cristina Topescu

Jurnalista Cristina Topescu a murit, ea fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni, au precizat pentru Mediafax surse din politie. Urmeaza sa fie efectuata o expertiza. Cristina Topescu avea 59 de ani.

Cristina Topescu A MURIT. A fost gasita moarta in pat - E socant ce a mai fost gasit in casa acesteia

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminca seara, in jurul orei 22. Vecinii au dezvaluit ca nu au mai vazut-o de trei saptamani. Fosta prezentatoare TV avea 59 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )