Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum arata Meghan Markle in adolescenta

ADPM ADPM,
Cum arata Meghan Markle in adolescenta

O actrita din America a postat pe pagina sa de socializare o fotografie din adolescenta in care apare alaturi de Meghan Markle. Iata cum arata Ducesa de Sussex atunci, multi declarandu-se stupefiati de diferenta. continuă pe ADPM

CUTREMUR in Casa Regala... Meghan Markle are zilele numarate! Fanii din toata lumea sunt in lacrimi

Pesoanele care o simpatizeaza pe Meghan Markle se imputineaza pe zi ce trece! Trolii din social media au lansat o adevarata campanie de defaimare impotriva Ducesei, cunoscuta sub denumirea generica de MEGXIT,.

Meghan Markle, schimbare de stil la ultimele aparitii. Ce decizie a luat in privinta nasterii FOTO

Ducesa Meghan Markle 37 de ani) si-a schimbat stilul vestimentar la ultimele evenimente publice la care a participat. De asemenea, s-a aflat si locul unde va naste sotia Printului Harry, dar si cand se vor muta singuri cei doi.

Meghan Markle ramane in istoria familiei regale. Nu s-a mai intamplat acest lucru de 589 de ani. Ce spune Regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle ramane in istoria Casei Regale Britanice. Pe langa faptul ca este primul membru cu origini afro-americane, ea va mai detine un record. Sotia Printului Harry ar urma sa aduca pe lume primul.

Meghan Markle duce incalcatul traditiei regale la un alt nivel! A purtat cercei de aproape 600.000 de euro!

Nu mai este niciun secret ca Meghan Markle incalca protocolul regal aproape la fiecare aparitie publica, insa acum jurnalistii de la Daily Mail au aflat noi informatii despre tinutele si bijuteriile pe care le.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )