Libnet.ro
UNICEF

23:01

Cum s-a imbracat Meghan Markle la Baby Shower in New York

ADPM ADPM,
Cum s-a imbracat Meghan Markle la Baby Shower in New York

Cu cateva luni inainte de a deveni pentru prima oara mama, Meghan Markle a petrecut de Baby Shower la New York. Iata cum s-a imbracat Ducesa de Sussex la petrecere! . continuă pe ADPM

Meghan Markle a zburat la New York pentru Baby Shower

Meghan Markle a zburat la New York pentru petrecerea Baby Shower, inainte de nastere, unde s-a distrat alaturi de cateva prietene apropiate. Iata ce se stie pana in acest moment.

SOC TOTAL: Meghan Markle A PLECAT pe sest in America! Reactia ULUITOARE a printului Harry

Meghan Markle a revenit la New York pentru prima data dupa casatoria cu printul Harry, in urma careia a devenit ducesa de Sussex.

Se urasc Kate Middleton si Meghan Markle? 9 fotografii graitoare!

Desi sunt cumnate, exista in spatiul public o multime de zvonuri conform carora Kate Middleton si Meghan Markle nu se au deloc la inima. Se urasc sau nu cele doua Ducese? Iata 9 fotografii graitoare! .

Meghan Markle sau Regina Charlotte cine a fost prima cu radacini africane in Casa Regala Britanica

In mandatul presedintelui american Barak Obama, SUA a celebrat alegerea primului presedinte american de culoare. Desi mult mai conservatoire, unele monarhii europene au avut si reprezentanti ai caror stramosi nu erau doar caucazieni, ci si africani. Un caz celebru este cel al reginei Charlotte. Regina Charlotte 1744 1818) a Marii Britanii, a fost sotia [] .

Meghan Markle, ANUNT FINAL: Este vorba despre cancer! Milioane de fani se ROAGA pentru ea

Familia regala a Marii Britanii e destrimata de intrigi!Potrivit presei din strainatate, Meghan Markle ar avea zilele numarate la Palatul Kensington, atat Regina Elisabeta, cat si apropiatii ei dorind.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )