Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cum s-a prezentat Meghan Markle la primul eveniment pe care l-a gazduit la Palatul Kensington. Ducesa a tinut un discurs emotionant VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum s-a prezentat Meghan Markle la primul eveniment pe care l-a gazduit la Palatul Kensington. Ducesa a tinut un discurs emotionant VIDEO

Meghan Markle 37 de ani) a fost pentru prima data gazda unei petreceri la Palatul Kensington, in calitate de ducesa de Sussex. continuă pe Adevărul

Meghan, la primul eveniment gazduit la Palatul Kensington.Imagini rare cu Meghan si mama ei! E prima data dupa nunta cand sunt vazute impreuna!

Ziua de azi a fost una plina de insemnatate pentru noul cuplu regal, respectiv Meghan Markle si Printul Harry. Ducii de Sussex au gazduit familiile victimelor din incendiul Grenfell, chiar in curtea Palatului.

Meghan Markle, primul proiect in calitate de membra a Familiei Regale. Imagini inedite cu Ducesa de Sussex

Meghan Markle 37 de ani) va avea primul sau proiect individual in calitate de membra a Familiei Regale britanice. Ducesa de Sussex a colaborat la redactarea unei carti de bucate conceputa de supravietuitoarele incendiului de la Grenfell Tower din Londra si va fi prezenta la lansarea volumului. Mai mult, au fost facute publice imagini in care sotia Printului Harry gateste alaturi de femeile din comunitatile afectate.

Mama lui Meghan Markle, surprinsa in aeroportul din Los Angeles! O viziteaza din nou pe fiica ei?

In aceasta vara, Meghan Markle a petrecut mai multe zile in preajma celor apropiati, in special langa mama ei, Doria Ragland, care s-a aflat in Marea Britanie, dar si langa Jessica Mulroney, una dintre cele.

Sirivannavari a Thailandei nu e o printesa obisnuita. Are preocupari in afara indatoririlor regale care o fac sa concureze cu Meghan Markle

Intr-o perioada in care Ducesele de Cambridge si de Sussex sunt modele de eleganta si frumusete pentru toata lumea, undeva, in sud-estul Asiei, traieste o printesa care iese din tiparele regale.

SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, este primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii, a anuntat chiar Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX. Maezawa este fondatorul Zozotown, cel mai mare .

Orange, primul operator care aduce oficial Xiaomi in Romania

Orange este primul operator telecom care aduce in exclusivitate in Romania celebrul brand de telefoane si accesorii Xiaomi.

Cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. SpaceX a facut marele anunt

Elon Musk, fondatorul SpaceX, a anuntat cine este cel care va zbura in jurul Lunii. Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, va trai aceasta experienta. Maezawa este si fondatorul celui mai.

Space X a ales primul turist care va zbura in jurul Lunii

Reprezentantii companiei americane SpaceX au ales deja primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii si vor dezvalui in cursul zilei de luni numele lui si alte detalii despre acest proiect spatial,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )