Libnet.ro
UNICEF

17:46

Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

B1 B1,
Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

Admirata pentru eleganta sa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ocupa abia locul 3 in topul celor mai puternici influenceri din moda in 2018. Topul Lyst este bazat pe impactul avut de tinutele purtate de. continuă pe B1

Cum se transporta marfurile supradimensionate si care sunt cele mai puternice tractoare agricole din lume

Echipamentul pentru transportul marfurilor supradimensionate pare incredibil de complex si impresionant. Are la baza anumite platforme pe roti pe care se transporta diverse dispozitive de dimensiuni si masa mare.

Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preturile petrolului au scazut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evolutiei negative a pietei de pe Wall Street, provocata de ingrijorarile tot mai mari legate de incetinirea cresterii economiei globale, transmite Reuters.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Faze tari: Cele mai vrstnice gemene din lume au mplinit 102 ani; Un tnar si-a pierdut permisul de conducere la doar 49 de minute dupa ce l obtinuse; Cel mai ciudat referendum din lume va avea loc n Elvetia

Un om al strazii a pacalit intreaga planeta! A devenit celebru dupa ce i-a oferit unei tinere ultimii sai bani, dar totul a fost de fapt o mare teapa. Un om al strazii a reusit sa. Familia asta nu cumpara nimic. Traiesc numai din ce produc! Caleb si Amy Rae din SUA cultiva legume si fructe, cresc animale si chiar au.

MAGGIE KITSHOFF, PRIME KAPITAL: Bucurestii Noi devine una dintre cele mai atractive zone din Capitala Romaniei

Prime Kapital urmeaza sa construiasca in apropierea statiei de metrou Jiului un nou ansamblu rezidential, cu 458 de locuinte Prime Kapital a anuntat, ieri, ca investeste intr-un nou proiect imobiliar, Marmura Residence, compus din cinci cladiri care vor gazdui, in total, 458 de apartamente.

Topul celor mai puternice armate din lume. Pe ce loc se afla Romania

Statele Unite ale Americii raman pe primul loc in topul celor mai puternice armate ale lumii, urmate fiind de Rusia si China, potrivit studiului companiei internationale Global Firepower pentru anul 2018, ce a fost dat recent publicitatii.

ALERTA METEO: E oficial, avem cea mai grea iarna din ultimii ani! Care sunt cele mai afectate judete!

Prognoza meteo pe o luna, in intervalul 19 noiembrie-17 decembrie a fost emisa de meteorologii ANM. Acestia au precizat ca urmeaza o iarna geroasa, cu temperaturi mult mai scazute fata de normalul perioadei.

Saracii romani sunt cei mai saraci saraci din Europa (FOTO)

Cei 10% cei mai saraci romani castiga de 10 mai putin decat cei 10% cei mai saraci europeni, arata o statistica realizata de Monitorul Social. Acesti romani obtin pentru munca lor sub 974 de euro pe an.

Starea partiilor din Europa: 7 dintre cele mai ieftine destinatii de pe Batranul Continent

De cativa ani, deja, turistii romani care practica sporturi de iarna prefera sa isi petreaca weekend-urile sau vacantele in statiunile montane din Europa care, spre deosebire de cele din Romania, practica tarife mai mici, au piste mai lungi si mai bine.

BLACK FRIDAY 2018 - Genti din piele naturala la cele mai mici preturi din an, pe diamanti.ro

Incepand de astazi, 23 noiembrie, si pana duminica, 25 noiembrie 2018, magazinul online de genti din piele naturala diamanti. ro deruleaza campania de vanzari promotionale Black Friday 2018.

ştiri din Monden

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )