Libnet.ro
UNICEF

22:15

Meghan si Harry si-au vizitat pentru prima data ducatul. Ducesa de Sussex a iesit din nou in evidenta intr-o tinuta de mii de euro FOTO

Adevărul Adevărul,
Meghan si Harry si-au vizitat pentru prima data ducatul. Ducesa de Sussex a iesit din nou in evidenta intr-o tinuta de mii de euro FOTO

Ducii de Sussex Harry si Meghan au vizitat pentru prima data comitatul care le-a dat titulatura nobiliara si au fost intampinati de sute de fani entuziasti. Cuplul nu s-a ferit sa-si arate afectiunea prin gesturi tandre, iar fosta actrita a fost la fel de eleganta ca intotdeauna, intr-o tinuta de peste 4. 500 de euro. continuă pe Adevărul

Dragnea recunoaste pentru prima data ca nu a avut majoritate in Parlament: Proiectul legii offshore, retrimis la comisie (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a recunoscut miercuri ca PSD nu a avut majoritate pentru ca proiectul legii offshore sa ajunga la votul final, asa cum era planificat. PSD a fost de acord sa se reintoarca la.

Spune ce vezi prima data! Detalii inedite despre personalitatea ta

Ilustratia de mai sus contine mai multe idei, in functie de cum te concentrezi asupra ei. Priveste-o cu atentie. Ce distingi prima data cand te uiti la imagine? Rezultatele alegerii tale divulga detalii inedite.

Meghan Markle si Printul Harry s-au intalnit cu fosta lui iubita, Jenna Coleman. Momentul a fost stanjenitor

Meghan Markle si Printul Harry s-au intalnit intamplator cu fosta sa iubita Jenna Coleman, iar momentul a fost unul stanjenitor. Si nu este pentru prima data cand cei doi dau nas in nas cu una dintre fostele iubite ale printului.

Marko Bela (UDMR), despre referendumul pentru familie: Vor veni si alte initiative. Prima data despre avort. Dupa, despre religia de stat. Apoi, despre pedeapsa cu moartea. Despre romi. Despre utilizarea steagului

Liderul UDMR anunta ca nu va merge la referendumul pentru familia traditionala. Marko Bela explica, intr-un text antologic pentru Transindex. ro, motivele pentru care nu va merge la vot. Potrivit acestuia,.

Arsinel nu merge la referendum: Pentru prima data in viata mea o sa ma abtin

Actorul Alexandru Arsinel, in varsta de 78 de ani, a declarat pentru Mediafax ca nu va merge la referendumul pentru familia traditionala, ce va avea loc pe 6 si 7 octombrie.

PREMIUL NOBEL PENTRU FIZICA 2018: Printre castigatori se afla si o femeie, pentru prima oara in ultimii 55 de ani (FOTO)

Au fost anuntati castigatorii Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 2018: americanul Arthur Ashkin, francezul Gerard Mourou si canadianca Donna Strickland au primit marti distinctia acordata de Academia.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )