Libnet.ro
UNICEF

05:15

Meghan Markle a purtat cea mai spectaculoasa rochie din turneul regal si a sustinut primul discurs VIDEO

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle a purtat cea mai spectaculoasa rochie din turneul regal si a sustinut primul discurs VIDEO

Meghan Markle a purtat o rochie de gala spectaculoasa in penultima zi a turneului regal din Australia, criticii de moda fiind de parere ca a fost si cea mai reusita aparitiei a Ducesei de Sussex din ultimele zile. De asemenea, fosta actrita a sustinut si primul discurs din turneu, sub privirile incantate ale sotului ei, Printul Harry. continuă pe Adevărul

A fost schimbata cea mai longeviva lampa din Spitalul Judetean Arad. A fost acolo timp de 80 de ani

Obiectul de iluminat era, de fapt, cea mai veche piesa din spital, fiind acolo din anii 30. Asadar, pe cat de veche, pe atat de rezistenta a fost lampa, care a fost in spital pentru aproape 80 de ani. Mai.

UPDATE O ziarista din Franta despre felul cum e promovata Romnia nainte de preluarea presedintiei UE: Cea mai proasta vizita din viata mea

Am fost invitata sa ma intalnesc cu oficialitati si oameni relevanti, dar am fost pusa sa stau sub un arbore de Ginkgo Biloba ca sa iau energie pozitiva, povesteste ziarista franceza Irene Costelian despre o vizita in Moldova, organizata de autoritatile de la Bucuresti pentru jurnalisti straini, inaintea preluarii presedintiei UE de catre Romania. intr-un articol publicat de Vice Romania, Costelian descrie cea mai proasta vizita din viata mea, in care ghida ii intreba pe ziaristi daca stiu ce e Sfanta Treime, iar un enolog ii indemna sa nu scuipe vinul la o degustare, ci sa il bea, ca altfel ar fi pacat. UPDATE Citeste precizarile facute de Ministerul Turismului, la solicitarea HotNews. ro, despre vizitele jurnalistilor straini.

VIDEO Cea mai buna nghetata din Europa se face la Galati. Woopie ice a cucerit Parisul

Studentii Facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor au obtinut marele premiu la Paris, la cea mai importanta competitie a inovatorilor din alimentatie. Cucerit de inghetata inventata in laboratoarele Universitatii Dunarea de Jos, din Galati, juriul alcatuit exclusiv din mari producatori din industrie a trecut tara noasta pe primul loc.

ORA DE IARNA 2018. Dam ceasurile inapoi! 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

in Yemen ar putea avea loc cea mai grava foamete din istoria recenta, avertizeaza ONU

Yemenul se indreapta spre ceea ce ar putea fi cea mai grava foamete din istoria recenta, conform lui Mark Lowcock, secretarul general adjunct pentru probleme umanitare al ONU, scrie The Guardian.

Cea mai veche epava din istorie, gasita intacta in Marea Neagra. Cum arata corabia de 2.400 de ani conservata perfect

O echipa de cercetatori britanici care lucreaza la un proiect de arheologie marina a descoperit o corabie intacta pe fundul Marii Negre. Este cea mai veche ambarcatiune din lume gasita in aceste conditii, specialistii estimand ca vasul antic zace acolo de mai bine de 2. 400 de ani.

Alerta in Suceava! Focar de meningita la cea mai mare gradinita din oras

Trei copii de cinci ani si sora mai mare a unuia dintre ei, inscrisi la Gradinita cu Program Prelungit din cartierul Burdujeni, din Suceava, au ajuns la spital cu o forma usoara de meningita virala. in.

10 ani de la cea mai tensionata saptamana de pe piata valutara, provocata de TREI BANCI cunsocute. Hostiuc: Si acum tin minte cum m-a intrebat Isarescu - Pe fruntea ta ce scrie, leul romanesc sau leul ING-ului?

Se implinesc 10 de ani de la cea mai tensionata saptamana din istoria piatei valutare, cand Mugur Isarescu acuza un atac fara precedent asupra leului. Jurnalistul Cristian Hostiuc rememoreaza acele.

VIDEO De ce a fost inchisa cea mai faimoasa plaja din Thailanda desi aducea milioane de dolari anual

Plaja din Thailanda devenita faimoasa dupa ce a filmat acolo Leornardo DiCaprio a fost inchisa de autoritati la inceputul lui octombrie 2018, pe termen nedeterminat. Pelicula in care a jucat celebrul actor, Plaja, a iesit pe marile ecrane in 2000.

Meghan Markle si Printul Harry, in pericol: Avionul in care se aflau, la un pas de a se CIOCNI pe pista

Meghan Markle si Printul Harry au fost in pericol, dupa ce avionul in care se aflau a ratat aterizarea. Pilotul avionului in care se aflau Meghan Markle si Printul Harry a luat decizia a intarzia aterizarea.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )