Libnet.ro
UNICEF

12:15

Motivul pentru care copilul Ducilor de Sussex nu va avea niciun titlu regal: semnificatia aparte a prenumelor primite

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care copilul Ducilor de Sussex nu va avea niciun titlu regal: semnificatia aparte a prenumelor primite

Ducesa Meghan si Printul Harry l-au prezentat lumii pe fiul lor si au dezvaluit ca acesta va purta numele de Archie Harrison. Totodata, a fost confirmat faptul ca micutul nu va primi un titlu regal sau nobiliar. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care copilul Ducilor de Sussex nu va avea niciun titlu regal

Printul Harry si Meghan Markle, duce si ducesa de Sussex, l-au prezentat public pentru prima oara pe fiul lor, miercuri. Vedeti imaginile cu noul membru al familiei regaleaici. Baietelul.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] .

Faze tari: Motivul pentru care 15 oi au fost inscrise la scoala, in Franta; Un post de politie din Paris, inchis din cauza unei invazii de purici; Faza de cascadorii rasului in curtea bisericii. Credinciosi, plesniti peste ochi cu aghiasma

Ce a patit o vloggerita care le-a promis fanilor ca va manca o caracatita vie. O tanara vloggerita, cunoscuta sub numele de. Un politist din Tanzania si-a platit prietenul sa-i lase sotia insarcinata. Barbatul a incheiat o intelegere cu un.

Motivul pentru care 15 oi au fost inscrise la scoala, in Franta

Parintii din satul francez Crets en Belledonne au inscris in mod simbolic 15 oi la o scoala primara pentru evitarea inchiderii unei clase din cauza numarului insuficient de scolari, relateaza marti AFP. El.

Motivul pentru care Gigi Becali a dat 20.000 de euro ca sa mute o nunta

Becali a anuntat ca fata sa cea mai mare, Teodora, 24 de ani, se va marita, iar nunta a fost stabilita pentru luna octombrie. Gigi Becali a dorit sa aiba in toamna, cand fata lui, Teodora, se marita, o.

Copilul ducilor de Sussex a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Printul Harry al Marii Britanii si sotia sa, Meghan, si-au numit fiul Archie, a anuntat miercuri Palatul Buckingham, potrivit AFP.

Predictii pentru numele bebelusului Ducilor de Sussex: care sunt cele mai populare variante

Pariorii fac predictii diverse in ceea ce priveste numele pe care il vor alege Ducesa Meghan 37 de ani) si Printul Harry 34 de ani) pentru primul lor copil.

Motivul neasteptat pentru care o sectie de politie a fost inchisa. Erau peste tot

Motiv incredibil pentru care o sectie de politie din Paris a fost inchisa. Sectie de politie inchisa pana la noi decizii, scrie pe un afis pus pe usa din fata a sectiei din arondismentul 19 al.

Plafonul veniturilor celor aflati in concediu de crestere a copilului pentru care nu se suspenda plata indemnizatiei a fost majorat

Plafonul veniturilor realizate de o persoana aflata in concediu pentru cresterea copilului pentru care nu se suspenda plata indemnizatiei a fost majorat la 6. 250 de lei/an, potrivit unui document aparut recent in Monitorul oficial. Actul normativ modifica procedura de acordare a indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani sau pana la varsta de 3 ani pentru copilul cu handicap. Vezi aici legea aparuta in Monitorul Oficial.

Sase motive pentru care o adolescenta de 12 ani a decis sa se sinucida. Toata lumea e socata

O adolescenta de 12 ani a decis sa se sinucida, dupa ce a urmarit serialul de pe Netflix, 13 Reasons Why. Mama copilei a marturisit ca fata a lasat si o scrisoare prin care invocase sase motive pentru.

ştiri din Monden

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )