Libnet.ro
UNICEF

15:30

Motivul pentru care Ducii de Sussex nu vor petrece impreuna Valentines Day

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Ducii de Sussex nu vor petrece impreuna Valentines Day

Meghan Markle 37 de ani), care este insarcinata in sase luni, si Printul Harry 34 de ani) nu vor petrece Ziua indragostitilor impreuna, in acest an. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Ceausescu s-a separat de Elena mai multe saptamani. Putini romani stiu aceasta poveste

Sase zile lucratoare pe saptamana aveau si demnitarii. Sambata dupa-amiaza, sotii Nicolae si Elena Ceausescu plecau la Snagov. Duminica, favoritii lor erau mobilizati la resedinta de weekend pentru.

Caru' cu vedete: Ei sunt primii sase finalisti Eurovision 2019; A fost dezvaluit motivul pentru care Donald Trump poarta cravate att de lungi; Joel Kinnaman, actorul din House of Cards s-a despartit de sotie

Poza rara cu Florin Piersic in copilarie! Actorul a implinit varsta de 83 de ani. Marele actor Florin Piersic a fost omagiat la Cluj, sambata seara, cu o. Andreea Marin ii raspunde public Mihaelei Radulescu, dupa ce a facut-o vita. Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a comentat interceptarile DNA in care este.

Motivul pentru care nu este recomandat sa adaugi lapte sau zahar in cafea

Unul dintre cele mai cautate energizante din lume, cafeaua, are siefecte secundare. Cu atat mai mult cu cat in ea se adauga zahar sau laptesau ambele. Organismul fiecarei persoane este unic, iar metab.

Faze tari: Ciobanul din Botosani care si-a pus casa pe roti si si plimba nevasta gravida prin sat; Motivul pentru care un barbat poarta aceeasi culoare de 35 de ani; 6 lucruri perfect normale pe care Regina Elisabeta nu le-a facut niciodata

Momentul in care amanta unui barbat apare la nunta sa, imbracata in rochie de mireasa. Filmuletul surprins la o nunta din Africa de Sud a devenit viral pe. Ce a patit o romanca de 29 de ani la vama, cand a vrut sa intre cu bolidul in tara. O romanca de 29 de ani, care venea in tara, din Italia, la volanul unui.

Acesta este motivul pentru care racesti cand vine frigul

Te-ai intrebat vreodata de ce te imbolnavesti atunci cand vine frigul? Nasul curge, tusea isi face aparitia, uneori febra, dureri de cap si de gat. Oamenii de stiinta au aflat de ce temperaturile.

Motivul pentru care apare ploaia inghetata in Romania

Ploaia inghetata freezing rain) este, de fapt, ploaie supraracita, iar picaturile de apa ingheata instantaneu la contactul cu orice suprafata. Ploaia inghetata este un fenomen meteorologic rar, in.

Motivul pentru care un avion Boeing 747 va fi scufundat intentionat

Bahrain, o tara din Golful Persic, spera sa atraga mai multi turisti din intreaga lume cu un nou parc de distractii subacvatic. Atractia principala a parcului va fi o aeronava Boeing 747, pe fundul.

Kamara, despre motivul pentru care a acceptat sa participe la Ferma: Voi lupta din greu pentru ca fiul meu sa se poata opera. Marturia cantaretului FOTO

Canaretul Kamara, in varsta de 42 de ani, a dezvaluit care este motivul pentru care a acceptat sa participe in show-ul Ferma de la ProTV, care va debuta cu noul sezon marti, 29 ianuarie.

Codul rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier le creeaza multe neplaceri soferilor romani, in conditiile in care au fost introduse amenzi colosale pentru un gest atat de comun pe strazile din Romania, anunta evz. ro. Asadar, potrivit.

ştiri din Monden

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )