Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motivul pentru care Meghan Markle si Kate Middleton n-au voie sa poarte tot timpul diamante

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Meghan Markle si Kate Middleton n-au voie sa poarte tot timpul diamante

Diamantele nu sunt cele mai bune prietene ale Duceselor de Cambridge si Sussex, atat timp cat bijuteriile cu asemenea pietre pretioase sunt interzise in cea mai mare parte a timpului. Cand pot purta Meghan si Kate bijuterii cu diamante si de ce n-au voie sa le etaleze cat e ziua de lunga?. continuă pe Adevărul

Romania are rezerve de huila pentru 104 ani. Motivul pentru care NU pot fi exploatate..

Romania are rezerve de huila pentru 104 ani, insa nu pot fi exploatate, fiind ineficienta economic. Din acest motiv, patru din cele cinci grupuri de la Deva vor fi inchise, potrivit proiectului Strategiei.

Meghan Markle, discurs pasional la festivitatea de absolvire a scolii generale: Vom face din aceasta lume una mai buna. Cum arata ducesa la 14 ani VIDEO

Meghan Markle 37 de ani), care a absolvit scoala catolica Immaculate Heart Middle School in iunie 1995, a tinut un discurs motivational la festivitate, iar video-ul cu momentul tinut de ducesa de Sussex a aparut in presa internationala.

Dezvaluire INCREDIBILA! Ce a ascuns Meghan Markle in rochia de mireasa, ca sa ii poarte noroc

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a dezvaluit ca a ascuns un obiect in rochia de mireasa, ca sa ii poarte noroc in ziua nuntii. Astfel, sotia printului Harry a marturisit ca a prins, in voal, o bucata de.

Ce a ascuns Meghan Markle in rochia de mireasa, ca sa ii poarte noroc

Fosta actrita Meghan Markle, devenita ducesa de Sussex dupa casatoria cu printul Harry al Marii Britanii, a dezvaluit obiectul ascuns in rochia de mireasa, ca sa ii poarte noroc in ziua.

Meghan Markle a dezvaluit ce a ascuns in rochia de mireasa pentru a-i face o declaratie de dragoste Printului Harry

Ducesa de Sussex a dezvaluit un detaliu inedit din ziua nuntii cu Printul Harry, povestind cum a ascuns in rochia de mireasa o adevarata declaratie de dragoste pentru sotul sau.

Caru' cu vedete: Cezar Ouatu, luat la misto de Simon Cowell pe scena de la X Factor Marea Britanie! A ridicat juratii n picioare!; Motivul real pentru care toti barbatii se despart de Jennifer Aniston; Casa parinteasca a Laurei Lavric, distrusa de un inc

Situatie jenanta pentru Printul Harry, dupa ce a incercat sa sarute o femeie in fata lui Meghan. Printul Harry a trecut printr-un moment cel putin jenant si ciudat, aflat la. Dakota Johnson, aparitie seducatoare pe covorul rosu la Los Angeles. Dakota Johnson a avut o.

Motivul impresionant pentru care prefectul de Vaslui a facut cinste cu cafele soferilor din trafic - VIDEO

Soferii care au trecut, lunidimineata, pe la Crasna, au fost opriti in trafic de insusi prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica, subprefectul Mircea Gologan, dar si de Politia Rutiera.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )