Libnet.ro
UNICEF

18:15

Suma platita din bani publici de Harry si Meghan pentru renovarea resedintei lor i-a scandalizat pe britanici: Profita de noi cei care muncim din greu FOTO

Adevărul Adevărul,
Suma platita din bani publici de Harry si Meghan pentru renovarea resedintei lor i-a scandalizat pe britanici: Profita de noi cei care muncim din greu FOTO

Printul Harry 34 de ani) si Ducesa Meghan 37 de ani) s-au mutat in primavara acestui an de la Palatul Kensington la Conacul Frogmore, care care a devenit resedinta oficiala a Ducilor de Sussex. Cheltuielile pentru renovare facute din bani publici au starnit furia platitorilor de taxe britanici. continuă pe Adevărul

Meghan Markle si printul Harry au cheltuit 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea casei lor. Cheltuielile au fost facute din bani publici

Ducele si ducesa de Sussex au cheltuit 2,4 milioane de lire sterline, echivalentul a 3 milioane de dolari pentru renovarea noii lor locuinte. Informatiile au aparut in declaratia financiara anuala a Casei Regale. Cuplul s-a mutat in noua resedinta acum o luna, chiar inainte ca Meghan sa nasca, scrie CNN. Gruparea anti-monarhista republicana a numit aceasta crestere a cheltuielilor ca fiind scandaloasa.

Lider PNL: Eliberati TVR de incompetenta, politizare si tupeu. Doina Gradea face turism pe bani publici

Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri liberali, Hilde Brandl, a anuntat ca se solidarizeaza cu jurnalistii din TVR care critica actuala conducere a televiziunii pentru ca nu a trimis niciun reporter la Jocurile Olimpice Europene. Mai mult, liderul liberal o acuza pe Doina Gradea, sefa TVR, ca face turism pe bani publici.

Subiectele zilei: Orasul in care apa se primeste doar pe cartela, prin tragere la sorti; Falimentul afacerilor pe bani publici; Criza citostaticelor. De ce dispar medicamentele

Studiu inedit. 000 de portofele, pierdute in 40 de tari pentru a testa onestitatea oamenilor. O echipa internationala de specialisti in. Lista cartilor suplimentare care ii nemultumeste pe parinti: E musai ca toti autorii recomandati pentru vacanta sa fie decedati? Odata cu vacanta mare, numerosi.

Falimentul afacerilor pe bani publici. De ce a fost nevoita o primarie sa amane licitatiile: Nu va stresam, nu va penalizam, numai veniti si luati lucrari!

Dupa ani de zile in care constructorii se bateau pe lucrarile publice, acceptand sa lucreze si la jumatate de pret, in ultimele luni, firmele nu se mai prezinta la licitatii. Constanta, Vrancea, Alba si Bihor, sunt doar cateva dintre judetele in care, in ultima perioada, au fost anulate din lipsa de ofertanti, lucrari de milioane de euro, multe finantate din fonduri europene.

Cum arata vila vedetelor din Barbados! Este de vanzare pentru 40 de milioane de dolari!

Vila din Barbados in care o multime de vedete, printre care Printul Harry sau Elton John, si-au petrecut vacanta, este scoasa la vanzare pentru 40 de milioane de dolari. Iata cum arata luxoasa proprietate! .

Se cauta noi manageri de fonduri: 50 milioane de euro din bani europeni, pentru afaceri romanesti din diverse domenii

A fost lansat un nou apel prin care Fondul European de Investitii cauta manageri de fonduri pentru a aloca 50 de milioane de euro din fonduri europene pe care fondurile selectate sa le investeasca apoi in afaceri romanesti dintr-o arie extinsa de domenii. Ce conditii trebuie sa indeplineasca managerii care vor sa aplice pentru aceste fonduri.

ALARMA! O noua atentionare de calatorie din partea MAE: PERICOL mare pentru romanii care se pregateau sa plece in vacanta

Ministerul Afacerilor Externe a emis o noua atentionare de calatorie. De aceasta data este vorba despre Grecia, acolo unde exista un risc ridicat de incendiu de padure pentru data de 25 iunie.

Gheorghe Ialomitianu si-a dat demisia din PNL: Multumesc fostilor colegi pentru buna colaborare

Gheorghe Ialomitianu a anuntat in aceasta dimineata, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca a demisionat din Partidul National Liberal PNL). Fostul ministru al Finantelor era membru al filialei din.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )