Libnet.ro
UNICEF

14:47

DIN NOU iMPREUNA...dupa ce au anuntat divortul! impacarea ANULUI in showbiz (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DIN NOU iMPREUNA...dupa ce au anuntat divortul! impacarea ANULUI in showbiz (GALERIE FOTO)

Claudia Patrascanu revine cu detalii, dupa ce o fotografie cu ea si Gabi Badalau a facut inconjurul tabloidelor. GALERIE FOTO Cantareata spune ca nu s-a impacat cu fostul sau sot, ci a ales. continuă pe B1

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Posibila vanzare a actiunilor DTOTE la Telekom Romania: Premierul Ludovic Orban se intalneste din nou la Palatul Victoria cu reprezentantii companiei

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor si Comunicatiilor, Lucian Bode, se vor intalni din nou marti, 14 ianuarie, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Telekom Romania, potrivit unui comunicat al Guvernului. O intalnire similara a avut loc luna trecuta, la scurt timp dupa ce PNL a venit la guvernare. Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor, Lucian Bode, a spus recent intr-un interviu HotNews. ro ca au avut loc discutii privind o eventuala vanzare a actiunilor DTOTE la Telekom Romania, si ca statul roman, actionar minoritar, analizeaza in prezent cu mare atentie ce se intampla.

Ciolacu: Dupa doua nereusite, europarlamentarele si prezidentialele, incercam sa o mosmolim din nou

Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD, a vorbit, duminica, la Calarasi, despre greselile social-democratilor, care nu au facut analize dupa esecuri, astfel ca s-a ajuns ca dupa doua nereusite sa incercam sa o mosmolim din nou. Lucrul acesta nu se mai poate intampla, a declarat liderul PSD, citat de Mediafax.

Rares Bogdan, lasat din nou pe dinafara. Raluca Turcan, anunt despre negocierea anticipatelor

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL a cam disparut din peisaj in ultimele saptamani. Fostul jurnalist nu a mai fost deloc vizibil in spatiul public la ultimele decizii care s-au luat de PNL. Ce se intampla cu Rares Bogdan De cand a debutat anul 2020, Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si-a redus aparitiile sale televizate, in contextul in .

VIDEO Liviu Dragnea, adus din nou astazi la instanta suprema, unde a cerut rejudecarea dosarului sau: Stau de 8 luni nevinovat in penitenciar Decizia instantei, in 21 ianuarie UPDATE

Liviu Dragnea - incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova - a fost adus marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, care judeca o cale extraordinara de atac prin care fostul lider al PSD incearca sa obtina rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat in penitenciar, le-a spus Dragnea magistratilor.

ştiri din Monden

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )