Libnet.ro
UNICEF

13:00

George Burcea, mesaj PUTERNIC pentru Andreea Balan. Ce ii transmite actorul in mediul online: Nimeni nu te-a iubit...

B1 B1,
George Burcea, mesaj PUTERNIC pentru Andreea Balan. Ce ii transmite actorul in mediul online: Nimeni nu te-a iubit...

Despartirea dintre andreea Balan si George Burcea tine de cateva zile primele pagini ale tabloidelor din Romania, mai ales dupa ce el a fost prins la volan sub influenta substantelor. continuă pe B1

Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea. Mesaj fara subintelesuri

Se pare ca acum este totul cat se poate de clar. Andreea Balan a recunoscut, in public, ca nu mai formeaza un cuplu cu George Burcea. Artista a facut precizarea chiar pe contul ei de Instagram. Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea Zvonurile despre un potential divort intre Andreea .

Suport moral pentru Andreea Balan! Vedetele din showbiz, mesaje emotionante pentru cantareata, dupa despartirea de actorul Burcea

Diana Dumitrescu i-a transmis un mesaj de incurajare Andreei Balan, aflata in prag de divort. Andreea Balan a postat pe Instagram o fotografie cu ea alaturi de descrierea Let it hurt, let it bleed, let it he.

Diana Dumitrescu este alaturi de Andreaa Balan! Vezi mesajul emotionant pe care actrita i l-a transmis (FOTO)

Dupa ce s-a aflat ca George Burcea a fost prins drogat la volanul masinii sale, Andreea Balan a facut publica pe Instagram o fotografie cu urmatorul mesaj: Lasa sa doara, Lasa sa sangereze, Lasa sa.

Sotul Andreei Balan, prins drogat la volan! Ce pedeapsa risca George Burcea

Sotul Andreei Balan s-a ales cu dosar penal dupa ce, zilele trecute, a fost prins conducand sub influenta drogurilor intr-o zona centrala din Bucuresti! Iata ce risca acum George Burcea! .

Andreea Balan continua razboiul cu George Burcea. Un nou mesaj care confrima totul

Speculatiile privind izbucnirea unui conflict intre Andreea Balan si George Burcea care sa le puna in pericol casnicia nu inceteaza sa apara in spatiul public. Toate aceste barfe sunt amplificate.

Motivul pentru care Andreea Balan nu divorteaza chiar acum. Ce asteapta de la George Burcea

Situatia din familia Burcea-Balan surprinde din pe zi ce trece. Dupa ce ieri s-a aflat ca actorul a facut un scandal imens in casa artistei, inainte de a fi prins drogat la volan, acum alte detalii ies la iveala. Ce asteapta Andreea de la George si de ce nu poate divorta chiar acum? De ce .

Dovada ca Andreea Balan a incercat sa ii dea o sansa lui George Burcea. Ce a recunoscut acum cantareata

Raspunsul Andreei la comentariul unui fan a clarificat toata situatia dintre ea si Burcea mult discutata in mediul online. Totul este exact asa cum se credea! Dovada ca Balan a incercat sa-si salveze casnicia, iar George a fost cel care a facut un pas inapoi! Dovada ca Andreea Balan a incercat sa-si salveze casnicia Majoritatea .

Nu mai exista cale de intoarcere! Andreea Balan si George Burcea divorteaza! Care este motivul deciziei radicale

Andreea Balan si George Burcea au decis oficial sa divorteze! Desi se zvonea ca solista avea de gand sa astepte ca el sa-si rezolve problemele cu justitia si dupa sa faca pasul, cei doi s-au decis sa-si incheie cat mai repede socotelile. Care este motivul pentru care vor depune actele de divort mai repede decat .

Ce a facut George Burcea, dupa ce Andreea Balan a confirmat despartirea. Gest uluitor al actorului

Lucrurile s-au precipitat in privinta cuplului Balan-Burcea. Ba ca nu mai poarta niciunul dintre ei verigheta, ba ca isi doresc impacarea. Astazi pare, insa, sa fie ziua adevarului, dar si a actiunilor. Dupa ce cantareata a scris in mediul online ca tot ce s-a scris in presa este adevarat, acum, actorul a facut un gest .

Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

Intr-o perioada in care presa a speculat mult pe tema unui iminent divort intre Andreea Balan si George Burcea, celebra artista a confirmat astazi totul pe retelele de socializare. Iata ce spune despre acest subiect! .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )