Libnet.ro
UNICEF

05:00

Printul Harry a dat in judecata mai multe tabloide britanice: ce acuzatii face

Adevărul Adevărul,
Printul Harry a dat in judecata mai multe tabloide britanice: ce acuzatii face

Printul Harry 35 de ani) i-a dat in judecata pe proprietarii tabloidelor britanice The Sun si Daily Mirror pentru incalcarea vietii private si pentru ca i-ar fi interceptat ilegal mesajele din telefon. continuă pe Adevărul

Printul Harry si Meghan Markle anunta ca vor da in judecata un tabloid britanic

Printul Harry al Marii Britanii si sotia sa, ducesa Meghan de Sussex, au informat ca vor da in judecata un tabloid britanic acuzat ca ar fi editat si publicat in mod ilegal materiale despre ducesa, relateaza.

Printul Harry si Meghan Markle vor da in judecata un tabloid britanic

Printul Harry va adopta o pozitie ferma fata de tratamentul nemilos pe care sotia sa Meghan Markle.

Printul Harry si Meghan Markle, in razboi cu un tabloid britanic

Printul Harry va adopta o pozitie ferma fata de tratamentul nemilos pe care sotia sa Meghan Markle l-a primit din partea tabloidului britanic Mail on Sunday si il va da in judecata, potrivit revistei People.

Printul Harry o apara pe Meghan Markle de jurnalistii rautaciosi. Nu vrea sa se repete istoria Printesei Diana

Printul Harry a avut o iesire nervoasa in fata jurnalistilor, dorind sa o apere pe Meghan Markle. Nu vrea sa se repede istoria Printesei Diana. Printul Harry o apara pe Meghan Markle de jurnalistii rautaciosi Ducii de Sussex formeaza unul dintre cele mai spumoase cupluri din lume, ochii find atintiti asupra lor pe fiecare respiratie.

Pasagerul unui tren a primit un cap in gura de la un alt calator, dupa ce a hartuit mai multe persoane (VIDEO)

Un barbat din Marea Britanie care se afla intr-un tren ce mergea pe ruta London to Essex, si care era plin cu navetisti, a fost primit un cap in gura de la un alt calator dupa ce ar fi hartuit mai multe.

E alerta meteo. ANM anunta cod galben de vijelii. Mai multe judete, afectate imediat

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare nowcasting de ploi puternice si vant pentru judetele Cluj si Bistrita-Nasau. De asemenea, este in vigoare o informare meteorologica de ploi in general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferica, intensificari temporare ale vantului si racire accentuata a vremii la nivelul intregii tari. ANM anunta cod galben .

VIDEO Maraton ornitologic in Dobrogea. Cine vede cele mai multe pasari de la Techirghiol la Vadu, de la Marea Neagra la Cheile Dobrogei

Un maraton ornitologic este organizat in acest weekend la Agigea. in Big Day 2019, participantii au la dispozitie 24 de ore si un perimetru foarte mare pentru a observa cat mai multe specii de pasari salbatice. De la Techirghiol la Vadu, de la Agigea la Cheile Dobrogei, concurentii trebuie sa vada cat mai multe specii. Modelul de maraton ornitologic se practica de ani de zile si a ajuns si sursa de inspiratie pentrufilmele de la Hollywood.

VIDEO Momentele socante in care doi infractori romani au aruncat in aer si au jefuit mai multe bancomate in Marea Britanie, exact ca in filmele cu gangsteri

Doi romani care au fost arestati in Marea Britanie si acuzati ca au jefuit mai multe bancomate, au fost condamnati la ani grei de inchisoare.

STUDIU SANATATE Tigarile electronice, tot mai multe probleme

Fumatul dauneaza grav sanatatii, aceasta este o certitudine, iar mai nou se dovedeste ca nu doar tigarile clasice produc necazuri mari. Biopsiile plamanilor a 17 persoane afectate de boli pulmonare asociate utilizarii tigarilor electronice in Statele Unite, dintre care doua decedate, au dezvaluit leziuni similare cu cele provocate de expunerea la gaze toxice, conform unui studiu medical.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )