Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tatal lui Meghan Markle, critici dure la adresa fiicei: Se pare ca 3 milioane de dolari si o casa cu 26 de camere nu sunt suficiente pentru ea (VIDEO)

B1 B1,
Tatal lui Meghan Markle, critici dure la adresa fiicei: Se pare ca 3 milioane de dolari si o casa cu 26 de camere nu sunt suficiente pentru ea (VIDEO)

Thomas Markle, tatal lui Meghan, nu rateaza nicio ocazie de a intra in atentia presei, noteaza B1 TV. Barbatul, care a cerut bani tabloidelor pentru a face publice detalii din viata fiicei sale, spune acum ca. continuă pe B1

VIDEO Tatal lui Meghan Markle isi acuza fiica: Da cu piciorul visului oricarei fetite si umileste monarhia britanica

Tatal lui Meghan Markle, Thomas Markle, si-a acuzat fiica de umilirea familiei regale britanice, intr-un interviu dat publicitatii la o zi dupa ce Palatul Buckingham a anuntat ca printul Harry si sotia sa nu vor mai fi membri activi ai monarhiei.

Meghan Markle si printul Harry transforma familia regala intr-o companie cu coroana

Tatal lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat pentru Channel 5 ca este dezamagitor ca fiica sa .

Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle. Valoreaza 25 de milioane de dolari

Meghan Markle si Printul Harry continua cu planurile lor, iar acum isi doresc sa se mute alaturi de baietelul lor, Archie. Casa pe care au pus ochii cei doi valoreaza nu mai putin de 25 de milioane de dolari. Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle Meghan Markle .

Ce nume de familie vor avea acum Meghan Markle si Printul Harry. Sunt obligati sa returneze o suma uriasa

Printul Harry si ducesa Meghan Markle nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala. Potrivit unui comunicat emis sambata, cei doi ar putea purta unul dintre urmatoarele nume de familie: Sussex, Mountbatten-Windsor si Wales. Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala Pe langa faptul ca .

Adevarul despre relatia lui Meghan Markle cu Regina Elisabeta. Anuntul Casei Regale lamureste toate controversele

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anuntat ca printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, isi vor pierde titlurile regale, dar si accesul la fondurile publice. Mai mult decat atat, ducii de Sussex, care au decis sa se distanteze de Familia Regala, vor fi nevoiti sa returneze banii din taxe, care au fost .

MEGA-SCANDAL la Casa Regala Britanica! S-a aflat motivul DIVORTULUI lui MEGHAN MARKLE

Scandalul de la Casa Regala Britanica continua! Mai multe zvonuri au aparut in presa, si anume, ca Meghan Markle si Printul Harry vor divorta.

Decizia lui Meghan Markle, dupa ce Regina a consimtit desprinderea ducilor de Sussex de Casa Regala

Cel mai nou scandal regal din Marea Britanie a fost supranumit Megxit. Totul dupa ce ducii de Sussex au anuntat ca se vor retrage din rolurile pe care le au in cadrul vietii regale. Decizia lui Meghan Markle, dupa ce Regina a consimtit desprinderea ducilor de Sussex de Casa Regala Totul pare sa fi degenerat .

Meghan Markle si Printul Harry renunta la titlurile de Altete Regale si nu mai vor primi nici fonduri publice. Ce alte concesii a trebuit sa mai faca cuplul (FOTO)

Meghan Markle si Printul Harry renunta la titlurile de Altete Regale, nu vor mai primi fonduri publice si nici nu o vor mai reprezenta pe regina Elisabeta a II-a, se arata intr-un comunicat al Casei Regale.

AICI VOR LOCUI Printul Harry si Meghan Markle dupa FUGA de la PALAT! IMAGINI iN PREMIERA (GALERIE FOTO)

Se pare ca Meghan Markle si-a aratat interesul pentru o vila de 21 de milioane de lire din Canada, unde ar incerca sa inceapa o noua viata alaturi de Printul Harry si fiul lor, Archie, scrie Daily.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )