Libnet.ro
UNICEF

07:16

Andreea Marin, iN LACRIMI: Da, din pacate o veste TERIBILA cutremura lumea mondena...

B1 B1,
Andreea Marin, iN LACRIMI: Da, din pacate o veste TERIBILA cutremura lumea mondena...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura. continuă pe B1

I-a dat papucii! Ce decizie SOC a luat Andreea Marin: Totul a pornit de la 300 de euro...

Andreea Marin a fost surprinsa, in repetate randuri, incaltata intr-un model de pantofi extrem de comod, dar nu si ieftin. Vedeta a facut parada cu niste papuci din satin accesorizati cu pietre mari,.

Sunt indragostita! Rasturnare de situatie: Andreea Marin a parasit Romania si a povestit totul cu lux de amanunte! (FOTO)

Andreea Marin a fost in vacanta la Verona. Orasul lui Romeo si Julieta, plin de istorie si romantism, in care iubirea pluteste in aer, pare ca a emotionat-o pe vedeta. imbracata ca pe podiumurile.

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis, SFASIATA DE DURERE! S-a stins un invingator (FOTO)

Oana Lis a avut lacrimi in ochi, dupa ce a aflat o veste foarte trista. O persoana cunoscuta, care se lupta cu o maladie mortala, a pierdut lupta la viata. indurerata, sotia fostului edil al Capitalei a.

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul! Din pacate e adevarat: indragitul nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin, gazda emisiunii Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul celui mai recent sezon, Nea Marin si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul sau. Astfel, Liviu.

E DRAMA MOMENTULUI la Exatlon: Deschide gura si respira! Din pacate vestile nu sunt bune: Este vorba despre...

Beatrice, care face parte din echipa Razboinicii din sezonul doi al Exatlon, s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla, implorand-o.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua DRAMA zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de iubita interpreta Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a dezvaluit ca a visat-o pe buna ei prietena Ionela Prodan, care s-a stins din viata la inceputul acestui an. Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o multime de oameni. Mi-a zis sa.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua DRAMA zguduie muzica populara: Din pacate, e vorba de iubita interpreta Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a dezvaluit ca a visat-o pe buna ei prietena Ionela Prodan, care s-a stins din viata la inceputul acestui an. Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o multime de oameni. Mi-a zis sa.

SOC in TENIS! Vesti triste despre SIMONA HALEP! Din pacate s-a intamplat la VOLAN! (FOTO)

Simona Halep a avut mari probleme in trafic la intoarcerea din vacanta petrecuta in Croatia. Numarul 1 mondial in tenisul feminin s-a confruntat cu ambuteiaje majore la revenirea in tara. Aflata la.

Din pacate, vestea trista a fost facuta. Este vorba de actrita Ileana Stana Ionescu...

Actrita Ileana Stana Ionescu, in varsta de 82 de ani, se retrage din activitatea sa de pe scena din luna septembrie 2018, din motive de sanatate. Doamna Ileana Stana Ionescu juca in urmatoarele spectacole.

Cele mai negre temeri s-au adeverit... Oana Lis a confirmat chiar acum totul: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis are grija de sotul ei, care a suferit o operatie de colecist, dar si un atac cerebral. Acum sase ani, un cadou macabru, din partea unui fan, avea sa-i aduca numai ghinioane cuplului Viorel Lis 74 de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )