Libnet.ro
UNICEF

23:30

DEMISIA momentului in TELEVIZIUNE! Vedeta PLEACA de la PRO TV!

B1 B1,
DEMISIA momentului in TELEVIZIUNE! Vedeta PLEACA de la PRO TV!

Schimbari majore la ProTv odata cu deciziaAdeleiParvu de aplecadin echipaVisuri la cheie. Dupace in ultimii cinci ani a fost designer de interior pentruemisiune,. continuă pe B1

BOMBA! A PARASIT PRO TV-UL! Se duce la KANAL D! VEDETA TV va fi in JURIUL unei NOI emisuni (FOTO)

Dupa ce echipa de la Kanal D le-a luat o vedeta celor de la Antena 1, acum au furat o vedeta din Pro Tv! Coregrafele Andra Gheorghe Cocuta) si Beatrice Rancea fac parte din juriul celui mai nou show de la.

Cutremur la PRO TV! Vedeta si-a dat DEMISIA! La asta nu se astepta nimeni! Este vorba chiar despre...

Postul de televiziune Pro TV a anuntat schimbari importante in echipa Visuri la cheie. inainte de toate, o cunoscuta vedeta a postului a parasit emisiunea, dupa cinci ani de zile. Iar echipa, in noul.

De ce a plecat Raluca Arvat de la PRO TV. Ce spune despre fostii ei colegi de la stiri

A petrecut 20 de ani la pupitrul stirilor sportive de la Pro Tv, dar dupa aceasta perioada Raluca Arvat a simtit nevoia unei schimbari radicale. Vedeta a dezvaluit, recent, motivul care a determinat-0 sa-si ia ramas bun, dupa doua decenii, de la familia Pro. Ce a determinat-o pe Raluca Arvat sa renunte la Pro Tv .

Vedeta Pro tv, gravida pentru a doua oara: in octombrie, vom fi binecuvantati cu inca o minune in viata noastra

Una din vedetele trustului PRO TV se pregateste sa devina din nou mama. Vedeta este in al noulea cer si marturiseste ca, in luna octombrie, ea si partenerul ei de viata vor fi binecuvantati cu inca o minune in viata lor. La opt ani, de cand a adus pe lume primul copil, stirista PRO TV .

Adela Popescu si Radu Valcan si-au retras copilul de la gradinita. Motivul pentru care vedeta PRO TV a luat aceasta decizie

Adela Popescu si Radu Valcan au luat o decizie importanta in ceea ce il priveste pe fiul lor cel mare, Alexandru. Cei doi au hotarat sa-l retraga pe acesta de la gradinita. Vedeta Pro TV a explicat pe blogul sau de ce a luat aceasta decizie. Ce i-a determinat pe Adela Popescu si Radu Valcan .

La Romanii au Talent nu o vezi niciodata asa pe Andra. Vedeta PRO TV, nemachiata: Ce faini pistrui ai! FOTO

Departe de scena si de lumina reflectoarelor, Andra profita de timpul liber pentru a se relaxa, alaturi de cei dragi, in sejurul estival. in vacanta de vara, pe care o petrece in Grecia, cantareata a renuntat la machiaj, optand pentru o imagine naturala. O astfel de poza cu artista a aparut, in spatiul virtual, si .

Ce se intampla cu emisiunea Visuri la Cheie de la PRO TV. Cand va incepe urmatorul sezon fara Adela Parvu

Schimbari la emisiunea Visuri la cheie! Noul sezon va incepe fara Adela Parvu de data aceasta. Dupa cinci ani de vise indeplinite pentru cei ce aveau nevoie, echipa se scimba. Cine vine in ajutorul oamenilor fara prea multe posibilitati si cine le va schimba viata definitiv alaturi de fostii membri? Echipa de la Visuri la .

Primele imagini cu Oana Zavoranu in filmul Sacrificiul de la Antena 1. Ce schimbare fata de productia de la PRO TV

Oana Zavoranu revine la marea sa pasiune, actoria, dupa o absenta indelungata. Vedeta face parte din distributia serialului Sacrificiul, care va incepe in aceasta toamna la Antena 1. Oana revine astfel in echipa producatoarei Ruxandra Ion, alaturi de care a colaborat, cu ani in urma, in productiile de succes de la Acasa TV. Oana Zavoranu .

Cine sunt actorii din serialul Vlad de la PRO TV. Distributie de exceptie pentru sezonul 2

Serialul Vlad de la PRO TV revine pe micile ecrane. Echipa a demarat inca din 27 mai productia celui de-al doilea sezon, ce urmeaza sa fie difuzat in aceasta toamna. Planul de razbunare al personajului eponim, jucat de Adrian Nartea, continua. Ce actori i se alatura? Cine sunt actorii din serialul Vlad de la PRO .

Cand incepe Vocea Romaniei, sezonul 9, la PRO TV. Horia Brenciu nu e singura surpriza a show-ului

Vocea Romaniei, emisiunea de la PRO TV care se bucura din plin de sustinerea publicului, se pregateste pentru sezonul cu numarul 9. Printre schimbarile care se anunta, in acest sezon, se regaseste si un nou antrenor in echipa show-ului. Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei, insa aceasta nu este singura surpriza de care telespectatorii vor .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )