Libnet.ro
UNICEF

21:47

Drama in televiziune! TEO TRANDAFIR, in lacrimi: A facut infarct! O noua TRAGEDIE

B1 B1,
Drama in televiziune! TEO TRANDAFIR, in lacrimi: A facut infarct! O noua TRAGEDIE

Stirea despre problemele grave de sanatate ale lui Florin Busuioc a generat un val de reactii in lumea mondena! Printre cei mcare au transmis un gand bun se numara colegii sai de breasla. intr-un mesaj pos. continuă pe B1

CUPLUL momentului in televiziune! TEO TRANDAFIR, impreuna cu BURSUCU! A recunoscut tot

Teo Trandafir si BursucuAdrian Cristea), formeaza unul dintre cele mai simpatice cupluri de prezentatori din Romania. Asa se face ca cei doi au fost nominalizati la premiile TV Mania, unde castigatorii.

Iat-o pe Teo Trandafir prezentand Vrei sa fii milionar

Aseara a avut premiera noul sezon al emisiunii-concurs Vrei sa fii miliardar, prezentata in premiera de Teo Trandafir. Iata cum s-a descurcat vedeta in aceasta noua ipostaza! .

Premiera noului sezon Vrei sa fii milionar?, in aceasta seara.Ce a facut Teo Trandafir cu primii bani castigati

In aceasta seara, de la ora 23. 00, este debutul noului sezon al celui mai longeviv show de cultura generala Vrei sa fii milionar?, difuzat de Kanal D, cu Teo Trandafir 50 de ani) prezentatoare. Teo a povestit chiar pe platoul de filmare ce a facut cu primii bani pe care i-a castigat.

Da, din PACATE e adevarat... E vorba despre moarte: TEO TRANDAFIR...

Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu vorbele sale de duh postate pe retelele de socializare. Vedeta vorbeste adesea despre lucruri profunde. De aceasta data, vedeta a impartasit fanilor viziunea .

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

Dupa IONELA PRODAN, un alt mare cantaret de MUZICA POPULARA iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut INFARCT...

Muzica populara trece printr-o noua tragedie! Artistul de muzica populara, Daniel Siminic, a murit in urma unui infarct. Daniel Siminic a lucrat si in televiziune dar, in ultimii ani, s-a facut remarcat in.

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova. Actorul este in stare critica

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si va fi operat la clinica de cardiologie din Craiova.

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si a fost operat la Craiova.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )