Libnet.ro
UNICEF

08:30

, mama pentru a doua oara: Vedeta A NASCUT o fetita, in urma cu putin timp (FOTO)

B1 B1,
, mama pentru a doua oara: Vedeta A NASCUT o fetita, in urma cu putin timp (FOTO)

Frumoasa prezentatoare de televiziune a devenita mamica pentru a doua oara, scrie Cancan. Vedeta a adus pe lume, prin cezariana, o fetita de nota 10, duminica in jurul orei 11, la clinic. continuă pe B1

a nascut si a postat prima fotografie cu bebelusul.Ce nume a ales pentru cea de-a doua fetita FOTO

Prezentatoarea TV 44 de ani) a devenit mama de fetita pentru a doua oara. Vedeta a nascut in aceasta dimineata in aceeasi clinica pe care a preferat-o si cantareata Andreea Balan 34 de ani).

a nascut! Vedeta a devenit mamica a doua oara

A nascut si astfel a devenit mamica pentru a doua oara. Vedeta a nascut o fetita, duminica, prin cezariana. Ea si sotul ei, , mai au o fetita, Victoria, in varsta de un an .

Renunta la televiziune? a facut anuntul soc: Si alte vedete se pare ca au luat decizia...

Trece printr-o perioada grozava a vietii! Desi a devenit pentru a doua oara mamica, frumoasa bruneta a avut un an plin de urcusuri si coborasuri. Prezentatoarea TV a ramas fara.

PRIMA IMAGINE cu fetita nascuta azi de ! Vedeta a dezvaluit si ce NUME a ales deja (FOTO)

Momente emotionante pe scena mondena! , una dintre cele mai indragite prezentatoare din televiziunea romana, a adus pe lume o minunatie de fetita, potrivit Stirescu. Vedeta Antenei Stars.

, DECLARATIE NAUCITOARE dupa ce a nascut a doua fetita! Asa ceva...

Este in culmea fericirii. Sotul a vorbit despre cea de-a doua fetita care i s-a nascut astazi.

CONFERINTA BURSA: ANTREPRENORIATUL FARA GEN / GABRIELA VOICILA, MINISTERUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI: imi doresc ca fiecare antreprenor sa poata beneficia de ajutorul statului

Din lipsa de comunicare nu reusim sa le oferim antreprenorilor banii alocati de stat Reprezentantii statului si cei ai intreprinzatorilor trebuie sa participe la actiuni prin care antreprenorii sa primeaca informatii noi, care sa ajute la dezvoltarea afacerii, este de parere doamna Gabriela Mihaela Voicila, fost antreprenor, actual secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, care garanteaza ca institutia pe care o reprezinta este disponibila in acest sens in proprortie de 100%.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )