Libnet.ro
UNICEF

15:01

Golden Globes 2020. Iata lista completa a nominalizarilor!

ADPM ADPM,
Golden Globes 2020. Iata lista completa a nominalizarilor!

Cele mai apreciate filme de cinema si de televiziune de anul acesta au fost incluse in cursa pentru mult ravnitele premii, Globurile de Aur. Iata nominalizarile editiei de anul viitor, cea cu numarul 77. continuă pe ADPM

Golden Globes: Filmul Marriage Story n frunte, cu sase nominalizari

Filmul Marriage Story are cele mai multe nominalizari la Golden Globes, care deschid sezonul premiilor cinematografice la Hollywood, scrie AFP.

Cand se afiseaza rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019. Lista completa cu notele, aici

Examenul de rezidentiat 2019 s-a desfasurat pe data de 8 decembrie, fiind organizat de catre Ministerul Sanatatii. La acest examen au fost scoase la concurs aproximativ 5. 000 de posturi, pe trei domenii de pregatire. Candatii au putut sustine probele pe medicina, medicina dentara si farmacie. UPDATE S-au afisat rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019.

Totul despre viata amoroasa a lui Meghan Markle, printesa de Sussex. Lista completa a fostilor iubiti

Dosarele EX. Cu cine a fost Megan Markle inainte sa fie cu printul Harry? inainte de a merge pe culoar, a intalnit broaste pe care trebuia sa le netezeasca pentru a ajunge la printul ei. Cine sunt fostii iubiti a lui Megan Markle ducesa de Sussex Ne-am intalnit cu familia, stim totul despre moda .

Nominalizari Globurile de Aur 2020: Netflix domina topul. Lista completa

Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA) a anuntat nominalizarile pentru cea de-a 77-a editie a Globurilor de Aur, gala in care sunt premiate cele mai bune productii de cinema si televiziune ale anului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )