Libnet.ro
UNICEF

16:45

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BOMBA iN TELEVIZIUNE! GABRIELA CRISTEA A RECUNOSCUT TOTUL: TAVI CLONDA NU E. continuă pe B1

Soc TOTAL in muzica populara! IRINA LOGHIN si-a luat ADIO, inainte de SARBATORI! Fuego, iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu un colaj de colinde inedit! Marea artista si-a surprins fanii cu un colaj impresionant de colinde, intitulat.

Soc TOTAL in muzica populara! Este vorba despre IRINA LOGHIN! Fuego, iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu un colaj de colinde inedit! Marea artista si-a surprins fanii cu un colaj impresionant de colinde, intitulat.

ROMANIA, iN LACRIMI! O alta iNDRAGITA cantareata de muzica populara A MURIT! Este o PIERDERE IMENSA!

Tragedie cumplita in muzica populara! Celebra cantareata Anamaria Pop a murit intr-un cumplit accident rutier produs laCicirlau.

Tragedie in muzica populara! LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Ionut Dolanescu si-a luat ramas bun! IMAGINI DRAMATICE de la CIMITIR

Artistii de muzica populara Maria Ciobanu 82 ani) si fiul ei, Ionut Dolanescu 47 ani) sunt in doliu! COSMAR iN LUMEA MONDENA!CORNELIA CATANGA,LA UN PAS DE MOARTE! S-A iNTAMPLATDUPA.

Grupul Aramco a atras 25,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala din lume

Gigantul producator saudit de petrol Aramco a stabilit pretul actiunilor sale la nivelul superior al intervalului tintit, in cea mai mare oferta publica initiala din lume in care a atras 25,6 miliarde de dolari, peste recordul anterior, de 25 de miliarde de dolari, atins de grupul chinez de comert electronic Alibaba in 2014.

Cutremur in muzica populara! Elena Merisoreanu si-a prins sotul cu AMANTA: Te tai bucati si te arunc la caini! Detalii BOMBA

Elenea Merisoreanu a oferit detalii bomba despre un teribil secret pe care l-a ascuns timp de mai multi ani fata de sotul ei. Cantareata a vorbit despre momentul in care a descoperit ca a inselat-o.

Simona Halep, de partea dureroasa a celei mai mari surprize a sezonului! WTA a publicat topul socurilor din 2019

Simona Halep a suferit cea mai surprinzatoare infrangere din 2019 in tenisul feminin, anunta WTA, publicand topul celor mai mari cinci surprize ale sezonului. Romanca a fost destabilizata de o schimbare tactica nebuneasca propusa de Taylor Townsend, nereusind sa isi ajusteze jocul suficient de mult pentru a contra cele 106 atacuri la fileu ale americancei.

Ion Iliescu, interviu pentru agentia de presa rusa TASS: Sper ca politicienii romni vor ntelege importanta normalizarii relatiilor cu Rusia Fostul presedinte nu a mai avut nicio aparitie publica din martie 2017

Fostul presedinte Ion Iliescu, care nu a mai aparut in spatiul public de doi ani si jumatate, a acordat un interviu agentiei guvernamentale de presa din Rusia, TASS, in care a vorbit, printre altele, despre importanta normalizarii relatiilor dintre cele doua tari, potrivit Digi 24. Jurnalistul care a realizat interviul mentioneaza in deschiderea acestuia ca Iliescu nu a mai avut iesiri publice, dar pentru corespondentul TASS a facut o exceptie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )