Libnet.ro
UNICEF

21:17

Liviu Varciu, vedeta cu cele mai multe job-uri. Totul pentru a strange avere pentru cele doua fiice

B1 B1,
Liviu Varciu, vedeta cu cele mai multe job-uri. Totul pentru a strange avere pentru cele doua fiice

Liviu Varciu lucreaza de zor pentru a pune bani la saltea de dragul celor doua fiice: Carmina in varsta de 17 ani si Anastasia in varsta de 2 ani, iar cariera in televiziune ii aduce bani frumosi. continuă pe B1

Ziua cu cele mai multe zboruri din an. Care sunt cele mai aglomerate aeroporturi si linii aeriene si cum va fi pe 23 august

Vineri, 9 august 2019, este cea mai aglomerata zi din an, 17 milioane de pasageri fiind imbarcati in 115. 500 de avioane, se arata intr-o statistica realizata de una dintre companiile de analiza si previziuni in industria aeronautica.

Cate job-uri are Liviu Varciu si cati bani castiga lunar. Vedeta Antena 1 a incheiat numeroase contracte

Liviu Varciu munceste din greu pentru fetele sale, astfel ca si-a luat mai multe servicii pentru a le putea face poftele. De asemenea, si-a deschis si o afacere, pe langa diversele aparitii si evenimente mondene din care castiga ceva, pe langa avantajele imaginii. Liviu Varciu, 9 servicii si o afacere! Liviu Varciu are nu mai .

Utile: De ce in Romania apar tot mai multe cazuri de boli tiroidiene; Ceaiul care poate elimina pietrele la rinichi

Cafeaua are tot mai mare trecere la romani. Bucuresti se afla in top 3 orase europene cu cele mai multe cafenele specializate, raportate la numarul de locuitori. Celule asemanatoare celulelor stem au fost descoperite in ficat si ar putea reprezenta sfarsitul transplanturilor hepatice. Oamenii de stiinta care au facut descoperirea sunt de parere ca aceasta ar putea sa elimine nevoia transplanturilor hepatice.

Imagini socante filmate in Ilfov. Mai multe persoane s-au luat la bataie; au si lovit intentionat alte masini

Bataie violenta in localitatea Dascalu, Ilfov. Mai multe persoane s-au luat la bataie, vineri seara, in plina strada. S-au atacat chiar si cu masinile, potrivit martorilor. Totul ar fi pornit de la un .

Cat de schimbata este sotia lui Gabriel Cotabita, la 3 ani de la nunta. Alina e femeia care i-a dat putere in momentele cele mai grele

Gabriel Cotabita si Alina si-au cladit o casatorie frumoasa si stabila, astfel ca incat de la inceputul ei au avut de depasit multe clipe grele. Cei doi si-au unit destinul in 2016, moment in care Alina radia de fericire la bratul sotului. Cum arata acum, la 3 ani de la momentul in care au zis .

Cazul Caracal. Fost ofiter de politie judiciara: Dinca are mai multe victime pe constiinta

Fostul ofiter de politie judiciara, Valeriu Suhan, acuza ca amneziile lui Dinca sunt false si ca acesta se afla intr-o faza de negare si de respingere a crimelor comise. Mai mult, Suhan sustine ca Dinca sa nu vrea sa dea detalii despre cele doua crime deoarece are mai multe victime pe constiinta.

STUDIU Insolventele in Romania au scazut cu 33%, in primul semestru. Cele mai afectate sectoare

Situatia companiilor din Romania este mai buna, in contextul in care insolventele au scazut cu 33%, in primul semestru din acest an, insa exista in continuare mai multe dezechilibre, drept urmare se majoreaza numarul firmelor radiate si cresc intarzierile la plata, arata un studiu realizat de Coface Romania.

El Mundo: Romancele, printre cele mai frecvente victime ale traficului de persoane. Care este amploarea reala a fenomenului?

Ceea ce voi spune aici ii va supara pe multi. O spun direct, ca sa nu lungesc povestea: cele mai multe femei din retelele de tafic de persoane sunt implicate, intr-un fel sau altul, fara voia lor.

Dancila anunta investitii in mai multe zone turistice, intre care mai multe partii de schi si un port turistic la Dunare

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi investitiii de sute de milioane de lei in mai multe zone turistice, intre care mai multe partii de schi si un port turistic la Dunare. Potrivit anunturilor facute de premier la inceputul sedintei de Guvern de joi, sute de milioane de lei vor fi investite in dezvoltarea infrastructurii turistice, respectiv in partii de schi si intr-un port turistic la Dunare, in judetul Calarasi.

Interventie ca in filme in Constanta: Un tanar MASCAT si inarmat cu doua cutite a atacat mai multe persoane. Politistii l-au impuscat (VIDEO)

Scene dramatice, vineri dimineata, pe strazile din Navodari. Un tanar de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite, a atacat mai multe persoane, printre care si un politist care a vrut sa-l.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )