Libnet.ro
UNICEF

10:30

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

B1 B1,
NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt bune prietene in afara micului ecran. Recent, cele doua au luat o decizie la indigo de a pleca in Italia. continuă pe B1

Andreea Esca, tinta unei escrocherii pe Facebook!

Andreea Esca a ripostat pe contul ei de Facebook dupa ce o firma de produse pentru slabit s-a folosit de imaginea ei, in mediul online, pentru a-si promova in mod ilegal produsele. Iata despre ce este vorba! .

Andreea Esca a anuntat cand se pensioneaza, chiar pe scena iCEE.fest 2019! Dialog inedit cu co-fondatorul Singularity University: Spui ca democratiile nu mai functioneaza, nici casniciile nu mai functioneaza. Ce mai merge? (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Andreea Esca a marturisit ca ar vrea sa iasa la pensie din televiziune cam in 15 ani, atunci cand i-a adresat o intrebare despre soarta celui mai popular mijloc de informare chiar lui Salim.

Andreea Esca si robotul-vedeta de la iCEE.fest, dialog savuros: Tu esti Esca, eu sunt Escu. Ne potrivim perfect (VIDEO)

Robotul 3-5CUEscu) a fost pus pe glume si in a doua zi a iCEE. fest - UPGRADE 100. El si-a facut aparitia la finalul discutiei dintre Andreea Esca si Salim Ismail, co-fondator al Singularity University, si a.

Andreea Esca si-a ANGAJAT fiica! Ce trebuie sa faca Alexia pentru a fi platita

Andreea Esca nu s-a opus niciodata dorintei fiicei sale, Alexia, de a lucra pentrupropriii bani. Iar vara aceasta, a angajat-o chiar ea, pentru ca, intamplator, avea disponibil un job.

Ginecologoul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca traieste intr-o familie cu adevarat fericita! Alaturi de Alexia si Aris, copiii pe care ii are cu sotul Alexandre Eram, putem spune ca celebra prezentatoare duce o viata ca in basme. Ei, bine,.

Adevarul despre rosiile romanesti stropite, care se vand in pietele din Romania. Cate pesticide au, de fapt

Rosiile romanesti sunt tot mai cautate, dupa ce in ultimii ani in pietele din Romania au aparut tomate din import, dspre care cumparatorii spun ca nu au acelasi gust si nu sunt la fel de sanatoase. Ministerul Agriculturii a efectuat mai multe controale, prin Autoritatea Nationala Fitosanitara, cu scopul de a determina cate pesticide contin .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )