Libnet.ro
UNICEF

10:46

Raluca Badulescu si-a facut Biolifting, cel mai eficient tratament anti-ageing fara bisturiu

ADPM ADPM,
Raluca Badulescu si-a facut Biolifting, cel mai eficient tratament anti-ageing fara bisturiu

Raluca Badulescu intampina primavara cu un ten proaspat si intinerit. Vedeta de televiziune se poate lauda acum cu un ten luminos si fara riduri, gratie unui tratament inovator, ce nu presupune operatie, realizat de medicul sau estetician, Dr. Iancu Morad. continuă pe ADPM

DIETA. Cel mai eficient laxativ natural! iti curata intestinele rapid si te scapa de 3 kilograme intr-o zi!

Stiai ca exista un laxativ natural atat de eficient incat te scapa de toate problemele? Il poti prepara chiar la tine acasa si este o sursa buna de fibre. Laxativul se consuma dimineata devreme, simplu sau in ia.

Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului Brent a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, fiind sustinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Venezuelei si Iranului, transmite Reuters, citata de News. ro.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce, miercuri, Parlamentul britanic a votat pentru respingerea unui Brexit dezordonat.

Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam isi unesc fortele si deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul tarii, la Cluj Napoca. Spitalul va functiona in parteneriat cu medici de elita din.

Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal (VIDEO)

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam isi unesc fortele si deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul tarii, la Cluj Napoca. Spitalul va functiona in parteneriat cu medici de elita din.

Locul in care se afla cel mai vechi arbore din Romania! Cum a fost descoperit si la ce varsta a ajuns

Cel mai batran arbore din localitatea brasoveana Mercheasa a ajuns la o varsta impresionanta: 900 de ani. Putini stiu ca secularul stejar a fost indentificat in urma unui concurs initiat de Printul Charles si.

Cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal a fost deschis la Cluj. Ce servicii ofera unitatea medicala moderna

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam au deschis la Cjuj Napoca, in parteneriat, cel mai mare spital privat de cardiologie din nord-vestul Romaniei.

TRAGEDIE... A murit cel mai bun vanzator de masini din lume! Tristete FARA MARGINI pentru soferii din toata lumea

Joe Girard, fostul detinator al titlului Guinness pentru cel mai bun vanzator de masini din lume, a murit in urma cu cateva zile, la varsta de 90 de ani, potrivit auto-bild. ro. Asadar, presa de peste ocean.

IN ULTIMELE PATRU LUNI: Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel

Pretul petrolului Brent a urcat astazi la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, fiind sustinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Venezuelei si Iranului.

Productia industriala a Chinei inregistreaza cel mai lent ritm de crestere

In perioada ianuarie-februarie 2019, productia industriala a crescut cu 5,3%, dupa un avans de 5,7% in decembrie. Este cel mai lent ritm de crestere de la inceputul lui 2002.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )