Libnet.ro
UNICEF

15:30

Scandal urias la Asia Express, sezonul 2: Organizatorii au fost obligati sa ia decizia finala!

B1 B1,
 Scandal urias la Asia Express, sezonul 2: Organizatorii au fost obligati sa ia decizia finala!

Bianca Dragusanu a fost foarte criticata penru felul in care s-a comportat la show-ul de televiziune Asia Express, iar una dintre telespectatoarele care s-a plans de felul in care a vorbit vedeta in cadrul. continuă pe B1

Ce s-a intamplat la ASIA EXPRESS Romania e FARA PRECEDENT: Da, e vorba de CEL MAI IUBIT cuplu... Cei doi au luat DECIZIA!

Ruby si iubitul ei, Adrian, au marturisit ca Asia Express a fost cea mai frumoasa, bogata si dificila experienta prin care au trecut impreuna. Discret de obicei, cuplul a ajuns in atentia publica odata cu.

Schimbari RADICALE la Asia Express: De acum, sunt ALTE ECHIPE! Anuntul i-a lasat MASCA pe concurenti

Editia de luni a emisiunii Asia Express a adus o surpriza uriasa pentru concurenti. De acum, echipele vor concura intr-o noua formula, iar vechii partenerii au fost schimbati.

Scandal urias pe scena politica! Imaginea lui Corneliu Vadim Tudor, folosita abuziv la lansarea Partidului Romania Unita

Scandal cu acuzatii grave facute de familia lui Corneliu Vadim Tudor, dupa ce imaginea poetului a fost folosita in clipul de lansare al Partidului Romania Unita. Familia vorbeste despre abuz .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )