Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC: A MURIT! Din pacate, NU va mai prezenta niciodata METEO! Ce PIERDERE IMENSA pentru televiziune

B1 B1,
SOC: A MURIT! Din pacate, NU va mai prezenta niciodata METEO! Ce PIERDERE IMENSA pentru televiziune

Din pacateJessica Starr s-a sinucis! Ea prezenta rubrica meteo, la care multa lume se uita. Prezentatoarea de doar 35 de ani, carea aparut zilnicla postul Fox timp de sase ani, a lasat. continuă pe B1

LACRIMI AMARE la capataiul lui CATALIN BOTEZATU! Din pacate, OPERATIA NU a reusit! Ce s-a intamplat cu INIMA vedetei!

Catalin Botezatu a vorbitdeschis despre cancer, boala teribila pe care a invins-o de curand. Mai mult, Botezatu a povestit un detaliu terifiant, pe care l-a tinut secret aproape doua decenii: boala lui a.

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

CM Handbal (f): Romania si Ungaria lupta pentru a ajunge intr-o grupa principala din care mai fac parte, printre altele, Rusia si Suedia

Romania si Ungaria se dueleaza vineri, de la ora 12:00, intr-o adevarata finala de calificare in Grupele Principale ale CM de handbal feminin din Japonia. in urma rezultatelor consemnate joi, tricolorele stiu deja pe cine ar putea intalni daca vor ajunge totusi in urmatoarea faza a competitiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2209 seconds )