Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vedeta de televiziune Jimmy Kimmel, din nou gazda ceremoniei premiilor Emmy

Adevărul Adevărul,
Vedeta de televiziune Jimmy Kimmel, din nou gazda ceremoniei premiilor Emmy

Vedeta de televiziune Jimmy Kimmel va reveni in septembrie in rolul de gazda al galei premiilor Emmy, au anuntat marti Television Academy si reteaua ABC. Cele doua entitati care organizeaza ceremonia nu au stabilit inca formatul pe care il va avea cea de-a 72-a editie. continuă pe Adevărul

Belarus: Liderul Opozitiei a fost condamnat din nou la 15 zile de inchisoare

Mikola Statkevich, unul din liderii Opozitiei din Belarus, care executa in prezent o pedeapsa de 15 zile de inchisoare, a fost din nou condamnat la o pedeapsa similara, a declarat luni sotia sa, potrivit AFP.

Conditia pusa de Borcea pentru a sprijini din nou financiar Dinamo

Cristi Borcea a dezvaluit, duminica seara, ca intentioneaza sa se implice din nou financiar la clubul din Stefan cel Mare.

Gigi Becali din nou in fata justitiei. Spune ca nu-si aminteste mare lucru

Patronul echipei FCSB a fost prezent, miercuri, la Curtea de Apel din Craiova intr-un proces care il vizeaza pe Adrian Mititelu.

Veste buna pentru jucatorii la Loto. isi pot incerca din nou sansele

Se redeschid agentiile LOTO din tara.

FLORIN CITU, O NOUA AUDIERE IN SENAT Starea finantelor publice, din nou motiv de disputa politica

ACTUALIZARE - *ACTUALIZARE - Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu nu s-a prezentat astazi la audierea programata de Comisia pentru buget, finante, banci si piata de capital din Senat. Conform unei postari pe pagina oficiala de Facebook, Florin Citu a participat la o videoconferinta cu conducerea grupului IKEA. --- Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat luni, incepand cu ora 14,00, la o audiere de catre comisiile reunite de buget-finante si economica din Senat.

Senat: Ministrul Citu, invitat din nou la audieri in comisiile economica si de buget

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat luni, incepand cu ora 14,00, la o audiere de catre comisiile reunite de buget-finante si economica din Senat, potrivit programului afisat pe site-ul institutiei, scrie Agerpres. Tema audierii vizeaza analiza principalelor concluzii ale Raportului de tara al agentiei americane de rating StandardPoors, respectiv mentinerea ratingului suveran al Romaniei la nivelul BBB, precum si aspecte referitoare la perspectiva negativa generata de scaderea veniturilor bugetare ca urmare a contractiei economice din ultimele luni. Initial, audierea a fost programata pentru 10 iunie, dar ministrul Citu a precizat intr-o adresa trimisa presedintelui Comisiei economice din Senat, Daniel Zamfir, ca nu poate da curs invitatiei din cauza timpului foarte scurt in care a fost transmisa aceasta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )