Libnet.ro
UNICEF

10:15

AUDIO Prietena Cristinei Topescu, dezvaluiri despre ultimii ani din viata jurnalistei: Intrase intr-o depresie. Multi i-au intors spatele

Adevărul Adevărul,
AUDIO Prietena Cristinei Topescu, dezvaluiri despre ultimii ani din viata jurnalistei: Intrase intr-o depresie. Multi i-au intors spatele

Prietena apropiata a Cristinei Topescu a facut o serie de dezvaluiri despre ultimii ani din viata jurnalistei, precizand ca, intr-adevar, aceasta suferea de depresie, insa in niciun caz nu poate fi vorba de o sinucidere. Femeie mai spune ca jurnalista a avut o perioada dificila din punct de vedere finanaciar si era mahnita ca televiziunile i-au intors spatele. continuă pe Adevărul

Prietena Cristinei Topescu rupe tacerea. Jurnalista nu avea bani nici macar pentru chirie. Cat de greu i-a fost in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. Moartea acesteia a fost confirmata duminica, pe 12 ianuarie, de catre autoritati. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare, dar si ca ramasitele pamantesti ale acesteia se .

Reactia vecinei care a semnalat disparitia Cristinei Topescu: Nu fiti hiene!

Prietena Cristinei Topescu care a sunat la 112 a anuntat pe contul acesteia de Facebook faptul ca va povesti detaliile ultimilor 4 ani din viata vedetei TV, dar fara amanunte picante.

Dezvaluiri cutremuratoare facute de o prietena a Cristinei Topescu: Nu a fost o sinucigasa. Da, ii era greu! - VIDEO

Dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu, facute de catre cea care ii administra pagina de Facebook. Problemele cu banii au aruncat-o intr-o depresie, povesteste prietena ei. Starea Cristinei s-a acutizat, dupa moartea tatalui ei. in ultima vreme, isi dedica timpul cateilor pe care ii avea in grija. Totodata, prietena jurnalistei povesteste si drama prin care a trecut cand a gasit-o fara suflare.

Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu. Ce s-a intamplat cu ea in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare. Ramasitele pamantesti ale acesteia se aflau intr-o stare de degradare severa. Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu Printre .

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

Jurnalista Mari Jeanne Ion acuza Antena 3 ca a trunchiat o inregistrare audio a Cristinei Topescu: Asta e manipulare! Sa va fie rusine!

Jurnalista si producatoarea Mari Jeanne Ion a criticat televiziunea Antena 3 pentru faptul ca a difuzat o inregistrare vocala trunchiata cu jurnalista Cristina Topescu.

Ce au descoperit medicii in stomacul Cristinei Topescu. Detaliul care poate rasturna ancheta in cazul mortii ei

Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat in jur, chiar daca ultimii ochi care au vazut-o in viata au fost cei ai cainilor ei. A murit parasita si gasita pe 12 ianuarie fara suflare. Medicii legisti i-au ridicat trupul, drept urmare au aparut noi detalii despre ziua si motivul decesului jurnalistei. Ce au descoperit medicii .

Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei Topescu. Stiu bine ce lua. Trei pastile diferite

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei .

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Cristinei Topescu: A picat ca un traznet pentru toti romanii. Am pierdut unul dintre cei mai buni jurnalisti

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune a fost gasita moarta in casa. Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Mesajul emotionant postat de Lucian Mandruta la decesul Cristinei Topescu: Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Un mesaj emotionant a fost postat de jurnalistul Lucian Mandruta, la aflarea vestii cutremuratoare despre decesul Cristinei Topescu, prezentatoarea TV care a murit la 59 de ani. Lucian Mandruta este socat de disparitia Cristinei Topescu, jurnalista care a murit singura, desi o cunoastea o lume intreaga.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )