Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai urmarite filme la TV in 2014

ADPM ADPM,
Cele mai urmarite filme la TV in 2014

Primele doua fime din seria Singur Acasa si renumita pelicula Nea Marin Miliardar sunt cele mai urmarite filme in anul 2014 la televiziunile din Romania. Iata la ce s-au uitat cei mai multi romani anul trecut. continuă pe ADPM

Teatrele de pe Broadway au avut cele mai mari incasari in 2014

Teatrele de pe Broadway, New York, au inregistrat cel mai mare numar de spectatori si cele mai mari incasari din istorie in 2014, cand 13,1 milioane de persoane au asistat la spectacolele de pe scena dramatica americana, generand vanzari de bilete de 1,36 miliarde de dolari, potrivit Reuters.

Star Wars, James Bond, Jurassic Park, Terminator sau The Hunger Games, printre cele mai asteptate filme in 2015 (VIDEO)

Cinefilii vor avea parte in 2015 de reveniri de senzatie pe marile ecrane. Star Wars, James Bond, Jurassic Park, Terminator, The Hunger Games sau Fast and Furious revin cu noi filme, in timp ce Mad Max este reluat.

Cele mai vizionate clipuri video de pe adevarul.ro: secretare indecente la locul de munca si violoncelisti care au rupt barierele dintre genurile muzicale

De la secretare indecente la locul de munca, parodii despre romanii din Italia pana la reinterpretarea unor piese cunoscute cu ajutorul violoncelelor si razbunarea unui manechin dotat, toate au facut deliciul utilizatorilor de pe site-ul Adevarul, in topul celor mai urmarite clipuri video ale sectiunii Entertainment.

Raport Ericsson: Cele mai importante tendinte de consum in 2015 - De la robotii domestici la portofelul digital

Anul care abia a inceput are mari sanse sa fie primul in care mai multi oameni vor urmari continut video online decat transmisiuni TV clasice, iar smartphone-urile isi fac loc in tot mai multe capitole ale vietii noastre, arata un raport al Ericsson despre cele mai importante tendinte de consum in 2015. In plus, servicii si produse care nu demult pareau desprinse din filme SF sunt astazi acceptate usor si multi cred ca ele vor fi disponibile publicului larg pana in 2020, mai arata raportul realizat din opiniile a peste 5. 000 de utilizatori de smartphone-uri din cele mai mari orase ale lumii.

Ninsori si ger, in primele doua saptamani ale anului. Prognoza meteo pentru 5-18 ianuarie

Ninsorile si gerul revin in primele doua saptamani ale anului, in timp ce mercurul din termometre va cobori pana la minus 25 de grade, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prognoza meteo.

Topul celor mai asteptate filme in 2015

2015 va fi un an cu multe lansari cinematografice, unele dintre ele fiind extrem de asteptate de public, transmite Mediafax. in topul celor mai ravnite filme, se afla Fifty Shades of Grey si Star Wars - The Force Awakens, conform topului realizat de Business Insider.

9 din 10 cele mai scumpe masini vandute in 2014 prin licitatie au fost . Recordul: 38,1 milioane dolari

A dominat piata de masini de colectie in 2014, ca valoare, 9 din 10 cele mai scumpe masini tranzactionate prin licitatie purtand insemnele marcii de lux din Maranello, a anuntat compania italiana. Recordul de pret platit pentru o masina 1962 250 GTO Berlinetta) este de 38,115 milioane dolari, aceasta fiind si cea mai scumpa masina tranzactionata vreodata in lume, prin licitatie.

Victoria Beckham si Kate Moss, la 40 de ani! Iata cele mai bune aparitii vestimentare!

Va invitam astazi sa admirati cateva dintre cele mai reusite aparitii vestimentare pe care le-au punctat de-a lungul anilor Victoria Beckham si Kate Moss, doua veritabile fashion icons! .

Ponta: in 2014 am avut cele mai putine OUG din ultimii 25 de ani. Vreau totusi sa le scadem de la 95 la 75

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern ca, desi in 2014 au fost emise cele mai putine Ordonante de Urgenta OUG) din ultimii 25 de ani, in numar de 95, tot sunt multe si ca se urmareste reducerea lor.

eMAG se extinde in Polonia prin preluarea Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale, arata un comunicat al eMAG. Agito. pl este din 2012 parte a grupului Allegro din care face parte si eMAG, astfel ca e vorba practic de un transfer de actiuni in cadrul grupului media care detine magazine online in mai multe tari din zona, inclusiv Romania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )