Libnet.ro
UNICEF

16:00

TRAGEDIE in muzica populara! Este vorba despre marea cantareata Maria Carneci! Fanii au ajuns la CIMITIR! Din pacate... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE in muzica populara! Este vorba despre marea cantareata Maria Carneci! Fanii au ajuns la CIMITIR! Din pacate... (GALERIE FOTO)

Clipe cumplite pentru Maria Carneci. Marea cantareata de muzica populara este devastata de durere dupa pierderea sotului sau. continuă pe B1

incepem saptamana cu O VESTE TRAGICA! Este vorba despre CELEBRUL CREATOR DE MODA! A suferit un infarct si s-a dus

Designerul Stephan Pelger a vorbit despre dramele din viata sa si despre tragedia care i-a schimbat destinul. Este vorba despre moartea tatalui sau, dupa o lunga lupta cu o boala cumplita.

TRAGEDIE in MUZICA POPULARA! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! Putini sunt cei care stiu faptul ca vedeta a fost in trecut diagnosticata cu o boala teribila care a provocat.

Romania trimite ajutoare in Albania, tara lovita de cel mai puternic cutremur din ultimii 30 de ani. Ministrul Vela: Este vorba despre 52 de militari si 12 tone de echipamente (VIDEO)

Romania trimite ajutoare in Albania, in conditiile in care statul balcanic a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimele trei decenii, a anuntat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. Seimsul a avut 6,.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BOMBA MONDENA! FUEGO SI MIRABELA DAUER NU SE MAI FERESC S-A AFLAT ADEVARUL.

Marea cantareata A CEDAT: Durerea e coplesitoare... Milioane de fani sunt in stare de soc

Cantareata americana Madonna a anulat concertele pe care le avea programate in Boston, in perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, din cauza unei dureri coplesitoare.

SURSE: Suspectul retinut de DIICOT in cazul Caracal este barbatul cu arsuri pe maini, care a fost invitat in repetate randuri in platourile unor posturi de televiziune(VIDEO)

DIICOT a retinut un complice al lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un barbat care a violat-o pe Luiza Melencu. Potrivit unor surse, suspectul ar fi Risipiceanu Stefan un barbat care in perioada in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )