Libnet.ro
UNICEF

16:15

Adrian Titieni, DEVASTAT dupa ce Papadopol S-A CUPLAT cu fosta nevasta: Sunt DISTRUS, imi pare rau pentru copii... (FOTO)

B1 B1,
Adrian Titieni, DEVASTAT dupa ce Papadopol S-A CUPLAT cu fosta nevasta: Sunt DISTRUS, imi pare rau pentru copii... (FOTO)

Viata bate filmul! Celebrul dicton e dovedit inca o data de scandalul amoros care a izbucnit dupa ce Alexandru Papadopol a fost prins sarutandu-se cu Adriana Irimescu, fosta sotie a lui Adrian. continuă pe B1

Adrian Titieni, distrus dupa ce a vazut-o pe fosta sotie cu Alexandru Papadopol: Se gandeste la rusinea celor doi copii!

Imaginile in care Alexandru Papadopol, fostul sot al Ioanei Ginghina, si Adriana Irimescu, fosta sotie a lui Adrian Titieni, se saruta patimas in public, au atras dupa cum era de asteptat reactii din partea fostilor parteneri de viata ai acestuia. Discret cu viata sa personala, Titieni a evitat sa faca declaratii in fata presei, insa .

Cum a primit Adrian Titieni vestea ca fosta lui sotie are o relatie cu Alexandru Papadopol: E distrus. Se gandeste la copii

Celebrul actor si fost rector al UNATC Adrian Titieni 56 de ani) nu a primit bine vestea ca fosta lui sotie, actrita Adriana Irimescu 43 de ani), are o relatie cu actorul Alexandru Papadopol 44 de ani).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )