Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reactia Ioanei Ginghina dupa ce Alexandru Papadopol a fost surprins sarutandu-se cu Adriana Titieni

Adevărul Adevărul,
Reactia Ioanei Ginghina dupa ce Alexandru Papadopol a fost surprins sarutandu-se cu Adriana Titieni

Actrita Ioana Ginghina 41 de ani) a reactionat dupa ce fostul ei sot, actorul Alexandru Papadopol 44 de ani), a fost surprins sarutandu-se in public cu acrita Adriana Titieni 43 de ani), fosta sotie a celebrului actor si fost rector al UNATC Adrian Titieni 56 de ani). continuă pe Adevărul

Cine e Adriana Titieni, femeia alaturi de care Alexandru Papadopol a fost surprins in ipostaze tandre, dupa divortul de Ioana Ginghina

Actorul Alexandru Papadopol 44 de ani) a fost surprins sarutandu-se in public cu acrita Adriana Titieni 43 de ani), sotia celebrului actor si fost rector al UNATC Adrian Titieni 56 de ani), dupa o luna de la divortul de actrita Ioana Ginghina 41 de ani).

Prima reactie a Ioanei Ginghina dupa ce a aflat cu cine s-a CUPLAT Papadopol

Zarva mare dupa ce s-a descoperit ca Alexandru Papadopol se iubeste cu nimeni alta decat maritata Adriana Titieni! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA.

Ioana Ginghina, mesaj acid dupa ce Alexandru Papadopol s-a afisat cu noua iubita: Viata bate orice telenovela

Ioana Ginghina a transmis un mesaj transant pe retelele de socializare dupa ce Alexandru Papadopol a fost surprins cu noua femeie din viata lui, Adriana Titieni. Vedeta a mentionat ca a avut parte de multe.

Actorul Alexandru Papadopol, surprins sarutandu-se cu o alta actrita, dupa divortul de Ioana Ginghina FOTO

Actorul Alexandru Papadopol 44 de ani) a fost surprins sarutandu-se in public cu o alta actrita, dupa o luna de la divortul de sotia lui, actrita Ioana Ginghina 41 de ani).

Cine este Adriana Titieni, noua iubita a lui Alexandru Papadopol. Cuplat cu fosta sotie a profesorului sau

Incurcate mai sunt caile Domnului! Dupa o casnicie de 12 ani, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina s-au separat. Papi, asa cum era cunoscut in lumea showbiz-ului, se pare ca s-a reorientat destul de repede, astfel ca, la mai putin de o luna de la divort, a fost suprins sarutandu-se cu fosta sotie a profesorului sau, .

Oana Radu, mesaj disperat pentru iubitul ei, dupa ce a fost stropit cu benzina. Medicii au facut anuntul

Iubitul Oanei Radu este in stare grava la spital, dupa ce a fost stropit cu benzina si ars de viu. Cantareata le-a dat vestea trista fanilor si prietenilor sai, mai apoi a facut anuntul dureros. Ce apel a facut artista catre toti cei care o cunosc si nu numai? Oana Radu, apel disperat catre fanii .

Un barbat din Prahova a murit dupa ce a fost acrosat de un tren

Un barbat a murit, duminica seara, dupa ce a fost acrosat de un tren in apropierea statiei de la Plopeni, informeaza IPJ Prahova. Un barbat a fost acrosat mortal de un tren personal care circula pe.

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati. Ce spune despre US Open

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Cum se simte dupa accidentare si ce ganduri are pentru US Open? Decizia luata de Simona Halep privind US Open, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati Simona Halep, numarul patru mondial, a fost .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )