Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gestul incredibil facut de Tom Cruise in plina pandemie! Toti au ramas cu gura cascata (FOTO)

B1 B1,
Gestul incredibil facut de Tom Cruise in plina pandemie! Toti au ramas cu gura cascata (FOTO)

Tom Cruise e curajos si in viata reala, nu numai in filme. Actorul i-a lasat pe toti masca dupa ce a aterizat cu un elicopter la mansa caruia se afla, pe un teren de golf din Londra. Cu sapca, ochelari si. continuă pe B1

Cum arata fiica lui Tom Cruise la 14 ani

Suri, fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes, a implinit deja 14 ani. Este adolescenta in toata regula si pare ca, cel putin din punct de vedere fizic, a mostenit tot ce este mai frumos de la ambii parinti.

Scandalos! Copii impartasiti cu aceeasi lingurita, in plina pandemie de coronavirus - VIDEO

Un gest scandalos a fost facut de un preot din localitatea Cristian, din Brasov. in plina pandemie, omul Domnului a uitat de regulile de pe Pamant si a impartasit zeci de credinciosi cu aceeasi lingurita.

Catalin Crisan, dezvaluiri emotionante. Trece prin momente grele, in plina pandemie: Am sters acei prieteni!

Epidemia de coronavirus pentru Catalin Crisan a fost un bun motiv pentru a-si face curatenie in lista de prieteni. Cu aceasta ocazie, celebrul cantaret a realizat cine trebuie sa ramana pe lista si cine trebuie sa dispara. Catalin Crisan, dezvaluiri cutremuratoare. Trece prin momente grele, in plina epidemie: Am sters acei prieteni! Catalin Crisan, in .

Decizie soc din partea Bisericii Ortodoxe Romane, in plina pandemie de COVID-19. Cum vor fi impartasiti credinciosii

Biserica Ortodoxa Romana a transmis un comunicat in care anunta ca toate Bisericile Ortodoxe autocefale raman fidele traditiei liturgice ortodoxe de impartasire. Anuntul vine in contextul in care tara noastra se confrunta cu o crestere exploziva a numarului de cazuri, fiind inregistrate in ultimele 24 de ore 994 de cazuri noi. Decizia luata de BOR .

Cum a aparut Patriarhul Daniel la un eveniment public, in plina pandemie - GALERIE FOTO

In plina pandemie de coronavirus, cand unii preoti nu au respectat masurile de protectie si au impartasit mai multi oameni cu aceeasi lingurita ori i-au chemat la slujbe, un exemplu de urmat vine de la nivel inalt in acest domeniu.

3 ani de la moartea Denisei Manelista. Gestul emotionant facut acum

Pe 23 iulie se implinesc 3 ani de la moartea fulgeratoare a Denisei Raducu. Astfel, familia Denisei a refacut mormantul artistei dupa ce acesta fusese distrus in urma unui incendiu. Tot in meoria cantaretei, familia vrea sa termine casa unde Denisa Raducu avea de gand sa se retraga dupa ce termina cu muzica. Se implinesc .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )