Libnet.ro
UNICEF

08:45

NASA a confirmat ca lucreaza cu Tom Cruise pentru realizarea unui film in spatiu

B1 B1,
NASA a confirmat ca lucreaza cu Tom Cruise pentru realizarea unui film in spatiu

Conducerea NASA a confirmat, marti, ca agentia lucreaza cu Tom Cruise pentru realizarea unui film pe Statia Spatila Internationala ISS), potrivit CNN. Un purtator de cuvant al institutiei a mai precizat ca. continuă pe B1

NASA a confirmat ca lucreaza cu Tom Cruise pentru realizarea unui film in spatiu

Conducerea NASA a confirmat, marti, ca agentia lucreaza cu Tom Cruise pentru realizarea unui film pe Statia Spatila Internationala ISS), potrivit CNN. Un purtator de cuvant al institutiei a mai precizat ca.

Tom Cruise discuta cu NASA pentru un film in spatiu

NASA a confirmat faptul ca este in discutii cu Tom Cruise pentru un film artistic care sa fie realizat la bordul Statiei Spatiale Internationale. Nu se stiu alte detalii, dar nu este prima oara cand se discuta despre un film artistic in spatiu. Filme documentare au mai fost realizate, dar un film artistic este mai complicat. Statia spatiala este plasata pe orbita la o altitudine ce variaza intre 319 km si 346 km si poate fi vazuta cu ochiul liber si de pe Terra.

Tom Cruise si Space X lucreaza cu NASA la primul film de aventuri care va fi filmat in spatiu

Actorul american Tom Cruise, care isi realizeaza singur toate cascadoriile, pregateste cu NASA si Space X, societatea lui Elon Musk, un film de aventuri care urmeaza sa fie filmat in spatiu, potrivit Deadline.

NASA colaboreaza cu Hollywood pentru prima productie filmata in spatiu. Tom Cruise va fi trimis pe Statia Spatiala Internationala

NASA colaboreaza cu Hollywood pentru realizarea primului lungmetraj filmat in spatiu, a anuntat conducerea National Aeronautics and Space Administration.

Primul film realizat in spatiu ar putea fi o colaborare intre Tom Cruise si Elon Musk

Elon Musk si Tom Cruise par sa lucreze cu NASA la un film despre spatiul cosmic, iar acesta chiar ar putea fi filmat in spatiu. Filmele despre spatiu si astronauti nu sunt nici pe departe o.

Efort fara precedent pentru dezvoltarea unui vaccin eficient impotriva COVID-19: Peste 8 miliarde de dolari, donati de zeci de tari si organizatii

Peste 8 miliarde de dolari au fost pusi la bataie pentru finantarea proiectelor care sa contribuie la dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului si sa finanteze cercetarea in diagnosticul si tratamentul.

Coronavirus: Comisia Europeana a reusit sa stranga 7,4 miliarde de euro pentru descoperirea unui vaccin, prin teledonul lansat de Ursula von der Leyen Printre donatori, Madonna si Bill Gates Marele absent - SUA - UPDATE

Madonna, Bill si Melinda Gates, printi, un rege, presedinti si sefi de stat au participat luni la teledonul organizat de Bruxelles pentru finanta cercetarea si dezvoltarea unui vaccin pentru coronavirus, contribuind astfel la strangerea a 7,4 miliarde de euro, relateaza AFP.

UE contribuie cu 1 miliard euro pentru gasirea unui vaccin impotriva COVID-19

Uniunea Europeana s-a angajat luni sa finanteze cu 1 miliard de euro initiativa de cercetare globala a vaccinurilor si tratamentul pentru coronavirus, a declarat sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Franta si Germania au anuntat ca vor contribui cu 500 milioane euro, respectiv 525 milioane euro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )