Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tom Hanks, mesaj dur pentru americanii care nu poarta masca. Actorul american a vorbit despre lupta cu noul coronavirus

B1 B1,
Tom Hanks, mesaj dur pentru americanii care nu poarta masca. Actorul american a vorbit despre lupta cu noul coronavirus

Actorul american Tom Hanks a acordat primul interviu, dupa ce el si sotia lui Rita s-au vindecat de COVID-19. Starul de la Hollywood se declara dezamagit de felul in care autoritatile reactioneaza in lupta cu. continuă pe B1

Tom Hanks, mesaj pentru cei care refuza sa poarte masca de protectie: Nu am niciun respect pentru voi. Este cel mai simplu lucru pe care poti sa-l faci

Actorul american Tom Hanks, care s-a vindecat de Covid-19, a declarat ca nu are prea mult respect pentru persoanele care refuza sa puna in practica masurile de precautie, precum purtarea unei masti in spatii publice.

Tom Hanks, daramat complet pentru ca filmul sau nu ajunge la cinema, ci pe Apple TV+

In contextul pandemiei, cea mai noua superproductie cu Tom Hanks in rolul principal nu va mai ajunge in cinematografe. in schimb, va fi distribuita prin intermediul serviciului de streaming.

Adrian Nastase, mesaj dur pentru conducerea partidului, in precampanie: in locul lor, as fi anuntat imediat...

Fostul premier al Romaniei Adrian Nastase critica agenda media, dar si modul in care gestioneaza PSD situatia creata de cei doi deputati social-democrati amendati la o saormarie. Nastase spune conducerii PSD cum ar fi acoperit el zumzetul mediatic in acest caz si ar revenit apoi rapid la temele economice si sociale ale acestei perioade, pentru ca a inceput precampania electorala.

Tom Hanks, primul interviu dupa coronavirus. Nu am niciun respect pentru cei ce nu poarta masca!

Tom Hanks a acordat primul sau interviu dupa ce s-a vindecat de coronavirus. Actorul s-a declarat nemultumit si dezamagit de masurile adoptate de autoritati in lupta cu noul COVID-19. Nu am nici un respect pentru cei care nu poarta masca, spune el.

5 filme cu Tom Hanks pe care sa le vezi vara aceasta

Tom Hanks, in varsta de 63 de ani, este un actor, regizor si producator de film american, castigator a doua premii Oscar pentru cel mai bun actor. El si-a inceput cariera in comedii inainte de a obtine.

Noul film de razboi al lui Tom Hanks va fi o lectie in fata coronavirusului VIDEO

Tom Hanks are inima franta ca noul sau film de razboi nu va fi lansat in cinematografe din cauza pandemiei, dar are speranta ca va putea fi considerat o lectie pentru spectatori despre cum sa te comporti in fata adversitatii, chiar daca este vorba despre un virus, potrivit AFP, citata de news. ro.

Noul film de razboi al lui Tom Hanks - o lectie in fata coronavirusului

Tom Hanks are inima franta ca noul sau film de razboi nu va fi lansat in cinematografe din cauza pandemiei, dar are speranta ca va putea fi considerat o lectie pentru spectatori despre cum sa te comporti in fata adversitatii, chiar daca este vorba despre un virus.

Vesti extraordinare pentru cei care au credite in lei. Indicele ROBOR a scazut din nou! La cat a ajuns

Veste buna pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR la 3 luni a scazut marti, 7 iulie 2020, la 2,15%, a anuntat Banca Nationala a Romaniei BNR).

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care merg in vacanta: Daca mergi la club, se ia

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care vor mearga in concediu pe litoral. Oamenii trebuie sa evite locurile aglomerate, precum cluburile, unde exista riscul infectarii cu noul coronavirus.

Firea, mesaj pentru cei care trag sfori: Nu sunt singura! Toti cei care fac acum combinatii, smecherii, ordinarii...

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, acuza, intr-un mesaj pe o retea de socializare ca sunt unii care trag sforile si le transmite ca ea se bazeaza pe oameni pentru a castiga un nou mandat la Capitala, si nu pe combinatii, smecherii, ordinarii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )