Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce avere are Gigi Becali. A scazut considerabil

B1 B1,
Ce avere are Gigi Becali. A scazut considerabil

Gigi Becali implineste 62 de ani pe 25 iunie. Acesta este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, insa averea lui a scazut considerabil in ultimii ani, finantatorul FCSB iesind din top 10 cei mai. continuă pe B1

Gigi Becali isi serbeaza azi ziua de nastere. Trei declaratii ale finantatorului FCSB care au declansat scandaluri in spatiul public

Gigi Becali implineste azi 62 de ani, prilej de a ne aminti cele mai tari declaratii pe care latifundiarul din Pipera le-a aruncat pe piata publica, starnind revolta si declansand scandal. La multi ani, Gigi.

Decizie radicala pentru Gigi Becali: Acum vreau doar liniste

Gigi Becali 62 de ani) s-a hotarat. Nu va mai investi foarte multi bani in fotbal. Latifundiarul din Pipera se indreapta spre cel de-al cincilea sezon fara titlu, iar masurile de austeritate au inceput din.

Cum arata acum fetele lui Gigi Becali, Teodora, Alexandra si Cristina (GALERIE FOTO)

Gigi Becali este tatal a trei fete: Teodora, in varsta de 25 de ani, Alexandra, in varsta de 24 de ani si Cristina, in varsta de 19 ani. Gigi Becali este casatorit cu Luminita din 1994, iar fetele pe care.

Doi dintr-o lovitura! Gigi Becali, gata sa transfere la FCSB doua vedete din Liga 1

Gigi Becali pregateste intariri pentru sezonul viitor, la FCSB. Doi dintre cei mai ravniti fotbalisti din Liga 1 ar putea ajunge la echipa care nu a mai castigat titlul de 5 ani. Un atacant si un.

Mesaj transant transmis de Gigi Becali echipei inaintea meciului cu Dinamo

Gigi Becali a tinut sa le transmita jucatorilor sai un mesaj categoric inaintea partidei cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei.

Gigi Becali i-a raspuns lui Helmuth Duckadam, dupa dezvaluirile din curtea FCSB: A vazut 16 tari ca angajat al meu!

Plecarea lui Heltmuth Duckadam de la FCSB a nascut un mare scandal. Eroul de la Sevilla a povestit despre nemultumurile din perioada in care a lucrat cu Gigi Becali, insa replica omului de afaceri nu a.

Ce avere are Adrian Ionel, acuzat de DNA ca a cerut mita 760.000 de euro: Seful Unifarm nu detine nicio proprietate

Adrian Ionel, directorul suspendat al Unifarm acuzat de procurorii DNA ca a cerut mita 760. 000 de euro pentru atribuirea unui contract de achizitie de echipamente de protectie in timpul pandemiei de coronavirus, traieste din salariul de la Unifarm si din veniturile de membru al unor consilii de administratie. El nu detine nicio proprietate si nici depozite bancare, potrivit celei mai recente declaratii de avere, publicate pe site-ul Unifarm in iunie 2017.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )