Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elon Musk nu este singurul excentric. Top 10 nume ciudate pe care le poarta copiii vedetelor

B1 B1,
Elon Musk nu este singurul excentric. Top 10 nume ciudate pe care le poarta copiii vedetelor

Cum bine stiti, antreprenorul miliardar Elon Musk a anuntat ca a devenit din nou tata. Iubita sa de origine canadiana, Claire Boucher, cunoscuta sub numele de Grimes, a adus pe lume un baietel. insa, ceea ce. continuă pe B1

Elon Musk, despre cipul care poate rezolva aproape orice este in neregula cu creierul: Oamenii nu vor mai avea nevoie sa vorbeasca

Antreprenorul Elon Musk a declarat ca lucreaza la o tehnologie ce presupune implantarea in creier a unui cip datorita caruia limbajul uman ar putea deveni perimat, relateaza The Independent. CEO-ul companiilor Tesla si SpaceX a facut aceasta dezvaluire in cadrul unei discutii pe tema companiei sale de neurotehnologie, Neuralink.

Elon Musk anunta ca va muta sediul central al Tesla din California, pe fondul nemultumirii provocate de restrictiile legate de coronavirus

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a scris sambata pe Twitter ca producatorul de automobile electrice isi va muta imediat sediul central si programele viitoare din California in Texas sau Nevada, din cauza nemultumirii provocate de restrictiile impuse de autoritati pentru combaterea epidemiei de coronvirus, transmite Reuters.

Elon Musk estimeaza ca vorbirea umana va deveni perimata in cinci ani: Va fi ca in The Matrix

Antreprenorul miliardar Elon Musk a declarat ca lucreaza la o tehnologie datorita careia, in doar cinci ani, limbajul uman ar putea deveni perimat, relateaza The Independent, citat de Agerpres.

Coronavirus: Elon Musk ameninta ca isi muta fabrica Tesla din California

Omul de afaceri Elon Musk a amenintat sambata sa paraseasca statul California, unde se afla singura sa fabrica de masini electrice Tesla din Statele Unite, deoarece autoritatile locale il impiedica sa reia imediat productia din cauza pandemiei COVID-19, transmite Agerpres.

Elon Musk va muta sediul central al Tesla din California

Elon Musk, a anuntat ieri pe contul personal de Twitter ca producatorul de automobile electrice isi va muta sediul central si proiectele viitoare in Nevada sau Texas.

Elon Musk : in 5 ani limbajul uman poate fi perimat

Musk si-a exprimat speranta ca firma sa de neurotehnologie va reusi sa conecteze un dispozitiv Neura.

Elon Musk preconizeaza ca vorbirea umana va deveni perimata in cinci ani

Antreprenorul miliardar Elon Musk a declarat ca lucreaza la o tehnologie datorita careia, in doar cinci ani, limbajul uman ar putea deveni perimat, relateaza The Independent.

Tesla da in judecata Tinutul Alameda din SUA. Elon Musk reclama ca nu poate relua activitatea la uzina din Fremont, in ciuda ordinului emis de guvernatorul Californiei

Tesla Inc a dat in judecata autoritatilocale din California, sambata, in conditiile in care producatorul de automobile electrice a intreprins demersuri pentru a relua activitatea in uzina de acolo,.

Tesla da in judecata Comitatul Alameda din SUA. Elon Musk reclama ca nu poate relua activitatea la uzina din Fremont, in ciuda ordinului emis de guvernatorul Californiei

Tesla Inc a dat in judecata autoritatilocale din California, sambata, in conditiile in care producatorul de automobile electrice a intreprins demersuri pentru a relua activitatea in uzina de acolo,.

Top 10 cele mai scumpe mancaruri si ingrediente din lume: de la pestele otravitor Fugu la pepenele negru

Cu siguranta ati auzit si poate chiar ati testat caviar sau sofran, unele dintre cele mai scumpe ingrediente din lume. in aceeasi categorie intra pestele otravitor Fugu si pepenele negru, produse rare si tocmai din acest motiv vandute la preturi prohibitive. Iata care sunt cele mai scumpe 10 mancaruri din lume si motivele pentru care costa atat de mult.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )