Libnet.ro
UNICEF

09:45

Top 5 cele mai frumoase poezii ale lui Mircea Cartarescu

B1 B1,
Top 5 cele mai frumoase poezii ale lui Mircea Cartarescu

Nascut pe 1 iunie 1956, Mircea Cartarescu este considerat de critica literara cel mai important dintre poetii generatiei optzeciste. Absolvent al liceului Dimitrie Cantemir din Bucuresti, a urmat apoi cursurile. continuă pe B1

94 de ani de la nasterea lui Marilyn Monroe. Cele mai tulburatoare secrete ale celei mai celebre femei din lume

1 iunie 2020marcheaza94de ani de la nasterea legendareiMarilyn Monroe, actrita care a schimbat cinematografia pentru totdeauna si a cucerit intreaga lume cu naivitatea ei. Nascuta Norma.

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din a publica un clasament saptamanal cu top 10 cele mai piratate filme de pe site-urile de torrent. Aceasta este cea mai recenta editie. Conform.

Spania continua relaxarea restrictiilor: Patru insule intra in cea mai avansata faza de iesire din una dintre cele mai stricte carantine ale Europei

In patru insule de mici dimensiuni din Spania vor putea fi deschise terasele la 75% din capacitate, incepand de luni, anunta guvernul Pedro Sanchez, ca parte din programul in patru faze prin care si-a.

Cele mai batrane paduri seculare din Romania. Relieful le-a aparat pana acum de toporul hotilor

Autoritatile din Dambovita incearca sa tina departe de hotii de lemn singurele paduri virgine din tara, cu arbori vechi de sute de ani. Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat recent ca cele mai batrane paduri seculare se gasesc in judetul Dambovita.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

Adolescentii care beau cele mai mari cantitati de alcool din Europa - studiu

Tinerii danezi de 15 ani beau mai des si au cele mai mari probabilitati de a se imbata fata de tinerii din orice alta tara din Europa, potrivit unui nou studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Cele mai amuzante bancuri despre casnicie. Supararea unei femei dupa noaptea nuntii

Bancurile despre casatorie care circula pe internet sunt printre cele mai amuzante. Va propunem o selectie de zece bancuri care ii au ca protagonisti pe sotii si sotiile lor, dar si soacre si copiii acestora.

Bursa din Amsterdam a gazduit cele mai mari listari din Europa, in ultimii ani

Cele mai mari listari din Europa au fost lansate, in ultimii ani, la Bursa din Amsterdam - cea mai veche piata de actiuni de pe continent -, anunta menafn. com, amintind ca saptamana aceasta a avut loc, la Euronext Amsterdam, listarea JDE Peet and s, cea mai mare companie de pe piata mondiala a cafelei, care a luat nastere in 2019 prin fuziunea dintre Jacobs Douwe Egberts si Peet and s Coffee ambele detinute de JAB Holding).

Cele mai bune filme biografice. Cinci pelicule pe care trebuie sa le vada orice cinefil

Filmele biografice ne permit sa descoperim povestile tulburatoare si impresionate ale unor oameni care au facut istorie intr-un domeniu sau altul.

Citu: PSD a crescut voit preturile trei ani la rand.Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din UE

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana si acuza PSD ca a crescut voit inflatia, in detrimentul populatiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )