Libnet.ro
UNICEF

10:15

Bob Dylan, cel mai varstnic artist care a ajuns pe primul loc in topul britanic al albumelor

Adevărul Adevărul,
Bob Dylan, cel mai varstnic artist care a ajuns pe primul loc in topul britanic al albumelor

Muzicianul american Bob Dylan, recompensat cu premiul Nobel pentru Literatura in 2016, a devenit cel mai varstnic artist in viata care a ajuns pe primul loc in topul britanic al albumelor, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Dumitru Comanescsu, declarat acum o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a murit, la 111 ani

Dumitru Comanescu, care a fost timp de o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile.

Cutremurator! Ultimul mesaj transmis romanilor de cel mai varstnic barbat din lume. Dumitru Comanescu a murit la 111 ani

A murit Dumitru Comanescu, cel mai longeviv barbat in viata al planetei. Bucuresteanul avea 111 ani si 231 de zile. Fusese declarat cel mai varstnic barbat din lume pe 28 mai 2020, dupa moartea britanicului Robert Weighton.

Dumitru Comanescu, romanul declarat cel mai varstnic barbat din lume, s-a stins din viata la 111 ani. Ce a facut in urma cu 3 zile, care a fost secretul longevitatii sale

Dumitru Comanescu, romanul in varsta de 111 ani, care timp de o luna a fost cel mai varstnic barbat din lume, s-a stins din viata sambata, 27 iunie. Acesta fusese decorat, in urma cu trei zile, de catre Patriarhul Daniel.

A murit Dumitru Comanescu, bucuresteanul care in urma cu o luna a devenit cel mai batran barbat din lume. Avea 111 ani

Dumitru Comanescu, care in urma cu o luna a fost declarat cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile, potrivit unui comunicat al Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

A murit Dumitru Comanescu. Devenise recent ce mai varstnic barbat din lume

A murit Dumitru Comanescu. Bucuresteanul, care a devenit luna trecuta cel mai longeviv barbat in viata al planetei, avea 111 ani si 231 de zile.

Business report: Cel mai bun falsificator de bancnote din istoria Romaniei a fost capturat. Guvernul ameninta furnizorii de gaze cu taxarea profiturilor suplimentare. Cum iesim din lumea a doua. Metrorex nu isi mai asuma un termen nou pentru inaugurarea

DIICOT sustine ca l-a capturat pe cel mai bun falsificator de bancnote din istoria Romaniei * Avem nevoie de o piata a titlurilor de stat pentru populatie * Guvernul ameninta furnizorii cu o taxa pe profiturile suplimentare, daca acestia nu ieftinesc gazele dupa liberalizare * Ce raspunde ASF la intrebarea cum a ajuns NN Pensii sa investeasca banii de pensie a peste 2 de milioane de romani in actiuni Wirecard * Daniel Boaje pleaca de la sefia McDonalds Romania * Metroul de Drumul Taberei: dupa mai multe tinte ratate, Metrorex nu isi mai asuma un termen nou pentru inaugurarea Magistralei 5 * Cum iesim din lumea a doua: Romania SRL si cele 100. 000 de puncte de lucru ale sale * Romania, cu pasi mari spre valul 2 COVID-19. Cinci grafice care arata situatia * Ovidiu Petru nu mai este presedintele Consiliului de Administratie al Loteriei Romane.

Cum a actionat romanul considerat a fi cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume: Detaliul care a dus la prinderea sa

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, prins recent in Romania, are o poveste demna de filmele de actiune de la Hollywood. Radu Theodor Croitoru, in prezent arestat preventiv pentru 30 de zile,.

Tesla a iesit cel mai rau intr-un top al calitatii care include 33 de marci auto din SUA

Tesla Motors a fost inclusa pentru prima oara in respectatul studiu privind calitatea masinilor noi realizat de J D Power. La prima prezenta Tesla Motors a iesit pe ultimul loc, cei 1. 200 de posesori intrebati semnaland multe defecte. Dodge, Kia si Chevrolet au iesit cel mai bine, Tesla Motors, Land Rover, Audi si Volvo au stat cel mai rau in studiu care cuprinde 33 de marci auto si cum percecp posesorii de masini diversele probleme de calitate.

UPDATE Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume, artizanul super leului, a fost retinut

Romanul considerat cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore. El a coordonat o retea care incepand cu 2014 a falsificat bancnote de 100 de lei in valoare de 1,7 milioane de lei, iar procurorii DIICOT spun ca falsul era aproape imposibil de identificat, din acest motiv a fost denumit generic super leu.

Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, prins de anchetatori Cum erau realizate falsurile

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, a fost prins de politisti. El a coordonat o retea care incepand cu 2014 a falsificat bancnote de 100 de lei in valoare de 1,7 milioane de lei, spun procurorii DIICOT.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )