Libnet.ro
UNICEF

00:06

Castiga o avere pe un post pe Instagram! Cele mai bine platite 5 celebritati!

ADPM ADPM,
Castiga o avere pe un post pe Instagram! Cele mai bine platite 5 celebritati!

Site-urile internationale au dat publicitatii topul celor mai bine platite vedete pe Instagram in 2019. Astfel, aflam ca in varful clasamentului se afla Kendall Jenner. Iata cat a castigat in urma postarilor sponsorizate! . continuă pe ADPM

Dana Savuica a implinit 50 de ani. Ce proceduri a facut ca sa arate mai bine ca la 40!

Dana Savuica a implinit azi 50 de ani, aniversare pe care o petrece in Rio de Janeiro. Vedeta afiseaza pe plaja un look fresh si intinerit, iar fanii ei spun ca arata chiar mai bine decat in urma cu un deceniu. Dana vrut sa atinga aceasta varsta rotunda in forma maxima, astfel ca, in ultimele doua luni a urmat o serie de proceduri minim-invazive realizate de medicul chirurg estetician Iancu Morad, atat la nivelul fetei, cat si al corpului.

Cum arata Michael Schumacher, dupa mai bine de 4 ani de convalescenta. Medicii au rupt tacerea

Un neochirurg din cadrul spitalului Bellarria din Bologna a oferit recent informatii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Specialistul a dezvaluit detalii sumbre despre starea actuala a celebrului sportiv. Detalii sumbre despre starea de sanatate a lui Schumacher Nicolae Acciarri, neorochirurg la spitalul Bellarria, a oferit detalii sumbre despre starea de sanatate a .

Cele mai sexy rochii de la SAG Awards 2020

Fie ca vorbim despre rochii din materiale transparente, tinute cu taieturi indraznete, decolteu adanc sau croi mulat pe trup, iata aici cele mai sexy aparitii de la SAG Awards 2020! .

Tabloul lui LS Lowry necunoscut mai bine de sapte decenii, vandut cu 2,65 milioane de lire sterline

Tabloul The Mill, Pendlebury, pictat de LS Lowry in 1943 si necunoscut in lumea artei mai bine de .

Facebook va preveni mai bine folosirea abuziva a platformei sale in alegerile prezidentiale din 2020

Facebook va preveni mai bine folosirea abuziva a platformei sale in alegerile prezidentiale din 2020, fata de acum patru ani, a declarat, luni, directorul pentru relatii publice al companiei, Nick Clegg.

Top 5 cele mai spectaculoase Infinity Pools din lume, recomandate pentruValentines Day

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a selectat cele mai interesante piscine de tip Infinity pentru cei care vor sa isi surprinda partenerii cu ocazia zilei indragostitilor sau pentru urmatoarea vacanta romantica planificata pentru anul care abia a inceput.

VIDEO Spania: Bilantul deceselor in urma furtunii Gloria a urcat la sase Imagini spectaculoase cu valurile uriase Plajele din Barcelona au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani

Numarul persoanelor care au decedat in Spania in urma furtunii Gloria a ajuns la sase, dupa ce fortele de interventie au descoperit doua cadavre, informeaza site-ul cotidianului spaniol La Vanguardia, citat de Mediafax. Potrivit sefului serviciului pentru plaje a Zonei Metropolitane Barcelona, Dani Palacios, a spus miercuri ca plajele au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani din cauza furtunii Gloria, scrie Europapress.

S-a deschis lupta pentru sefia Senatului. PSD are cele mai multe voturi. Ce senatori isi doresc functia

In urma deciziei Curtii Constitutionale, Teodor Melescanu trebuie sa se retraga din functia de presedinte al Senatului fie printr-o demisie, fie printr-o hotarare a senatorilor de aplicare a deciziei. in prezent, social-democratii detin cele mai multe voturi in Senat, mai exact 69, care echivaleaza si cu jumatate plus unu din numarul senatorilor.

Eurostat: Germania, Polonia, Ungaria si Romania, cele mai multe accidente feroviare din UE

Aproximativ 885 de persoane din Uniunea Europeana au murit si 760 au fost grav ranite in 2018 in accidente feroviare fara a include sinuciderile), cele mai multe inregistrandu-se in Germania, Polonia, Ungaria si Romania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citat de Agerpres. in perioada 2010 - 2018, numarul accidentelor feroviare grave in UE a scazut cu aproape 25%, la 1. 721 accidente, cu 571 mai putine decat in 2010.

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii de monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, au informat marti Banca Angliei BOE) si Banca Centrala Europeana BCE), in contextul unei dezbateri tot mai aprige cu privire la viitorul banilor si controlul acestora, noteaza Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )