Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cea mai solicitata interventie estetica dupa izolarea la domiciliu: blefaroplastia. Dr. Iancu Morad: Lista de asteptare este si de 3 luni!

ADPM ADPM,
Cea mai solicitata interventie estetica dupa izolarea la domiciliu: blefaroplastia. Dr. Iancu Morad: Lista de asteptare este si de 3 luni!

Blefaroplastia cosmetica, sau chirurgia pleoapelor cazute, conduce in topul celor mai solicitate interventii estetice dupa perioada de izolare la domiciliu, lista de asteptare pentru o astfel de operatie fiind acum si de 3 luni. Medicul chirurg estetician Iancu Morad explica si motivele care stau la baza unei cereri atat de mari. continuă pe ADPM

Cum va fi in clinicile de medicina estetica dupa relaxarea restrictiilor COVID-19

Masurile de relaxare estimate pentru a doua jumatate a lunii mai vor facilita inclusiv revenirea populatiei in clinicile de medicina SI CHIRURGIE estetica pentru reimprospatarea si corectarea aspectului fizic.

Cum va fi in clinicile de medicina estetica dupa relaxarea restrictiilor COVID-19

Masurile de relaxare estimate pentru a doua jumatate a lunii mai vor facilita inclusiv revenirea populatiei in clinicile de medicina si chirurgie estetica pentru reimprospatarea si corectarea aspectului fizic.

Digisport: Decizia din Anglia, dupa ce a aflat de minunea din cea mai sigura tara din lume in lupta cu COVID-19

Intr-o perioada in care se mai discuta daca fotbalul se va mai relua sau nu, desi marile forte ale Europei militeaza pentru da, totul din cauza pandemiei de coronavirus, Premier League pare a fi gasit cea mai buna solutie: sa se mute in Australia, tara care s-a autodeclarat cea mai sigura in acest moment!.

Astronomii ESO au descoperit cea mai apropiata gaura neagra. Doar 1.000 de ani-lumina ne separa

Astronomii de la Observatorul EuropeanESO) au descoperit o noua gaura neagra, cea mai apropiata de sistemul nostru solar detectata vreodata, situata la 1. 000 de ani-lumina, intr-un sistem stelar vizibil cu ochiul liber, potrivit unui studiu publicat miercuri.

ANM: Urmeaza ploi abundente in cea mai mare parte a tarii. Mai multe judete au intrat sub cod galben

Meteorologii anunta ca in urmatoarele 48 de ore vor fi precipitatii abundente si vijelii in cea mai mare parte a tarii. Potrivit ANM, instabilitatea atmosferica va predomina in mai multe judete si se.

DATE ALE FEDERATIEI MONDIALE A BURSELOR PENTRU TRIMESTRUL INTAI: Piata actiunilor din Seychelles are cea mai mare crestere a capitalizarii din lume

MERJ Exchange, Bursa de Valori din Seychelles, a consemnat, in primul trimestru din anul curent, cea mai mare crestere anuala a capitalizarii de piata, la nivel mondial, potrivit cifrelor anuntate de Federatia Mondiala a Burselor WFE), preluate de thetrade news. com.

Anunt pentru romanii care au card si cont bancar: cea mai mare banca a pus datele direct pe site

Un anunt deosebit a venit recent de la cea mai mare banca din Romania. Clientii au acces de acum la o informatie foarte importanta. Banca Transilvania incearca sa faca mai buna experienta.

AVANPREMIERA Fragmente din Recviem vesel pentru tata, cea mai recenta carte a lui Radu Paraschivescu

Recviem vesel pentru tata, cea mai recenta carte a lui Radu Paraschivescu, va putea fi comandata incepand de sambata. Adevarul prezinta, in avanpremiera, cateva fragmente din volumul aparut la Editura Humanitas.

Aprilie a fost cea mai slaba luna din ultimii 74 de ani pentru piata auto britanica. Scaderea a fost de 97%

Luna trecuta a fost cea mai slaba pentru piata auto britanica din 1946 pana in prezent, totalul fiind de 4. 321 masini noi, fata de 161. 000 in aprilie anul trecut. Totalul nu este o surpriza, dat fiind ca economia aproape s-a oprit din cauza carantinei, dar numarul este uimitor de mic pentru o tara in care se vand anual peste 2 milioane de masini noi.

Cea mai rapida, satioasa si ieftina mancare. Ingredintele care o fac extrem de gustoasa

Daca vrei sa gatesti rapid ceva consistent, reteta bucatarului resitean Uica Mihai este cea mai potrivita si cel mai usor de facut.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )